Sve što vam treba za bingeanje na jednom mjestu
Sve što vam treba za bingeanje na jednom mjestu

Sve što vam treba za bingeanje
na jednom mjestu

Kad razmišljamo o vikendu, samim time polako maštamo kako ćemo se odmoriti. Svatko za sebe bira najbolji način odmora i bijega od užurbane svakodnevice. Međutim većina nas pribjegava najjednostavnijoj opciji koja će svaku večer učiniti ugodnom. Budući da su nam stigle niže temperature, sve o čemu maštamo jest da se ušuškamo ispod dekice i upalimo najdražu seriju ili film koji već dugo planiramo pogledati.

Kako biste uživali u omiljenoj seriji ili filmskom maratonu u potpunosti, sami ili u društvu, u nastavku donosimo kratki vodič kako isplanirati savršeno vikend bingeanje.

Cozy atmosfera

Gledanje serija danas se u potpunosti razlikuje od nekadašnjeg načina gledanja. Nekada smo s nestrpljenjem svaki tjedan iščekivali novu epizodu kako bismo bili u toku s omiljenim likovima. Osim toga, znale su nas živcirati uvodne špice koje su predugo trajale pa nikako nismo mogli dočekati početak epizode. Danas smo naviknuli na to da cijelu sezonu pogledamo u jednom dahu, pa sve odgledamo u jednu večer, a uvodne špice pale su u zaborav jer ih najčešće preskačemo.

Budući da s su s modernim vremenima dostupne sve epizode odjednom, kako biste učinili maratonski vikend posebnim pripremite tematsku atmosferu. Upalite mirisne svijeće, pripremite cozy dekice i omiljeni napitak. Sad kad ste sve pripremili sve što vam preostaje jest, leći i upaliti omiljenu seriju. Da biste nesmetano uživali, bez nepotrebnih prekidanja, važno je da imate dobru internetsku vezu kako biste mogli opušteno streamati. Zamislite samo da vam nestane interneta na najnapetijem dijelu. Stoga unaprijed provjerite da je sve na svojem mjestu.

Pripremite hranu

Osim ugodne atmosfere, hrana također ima važnu ulogu pri gledanju omiljenih zavrzlama. Obroci koji podižu raspoloženje jako su popularni tijekom zimskih mjeseci kada nas vrlo lako može uhvatiti melankolija i blues. Osim što izaziva nostalgiju i najviše se veže uz zasitnu hranu, comfort food je hrana koju je jednostavno pripremiti.

I baš zato najbolje upotpunjuje večeri u kojima ćemo uživati u omiljenim zabavnim serijama. Odaberite omiljeni kanal, pripremite seriju, a u međuvremenu odaberite omiljene grickalice koje brzo možete pripremiti i kod kuće. Ako niste jedni od onih koji se vide u kuhinji, poslužit će i kupovne grickalice. Ako gledate romantičnu komediju ili sitcom, kokice ili karamelizirane kokice odlično će ići uz opuštene scene.

Ako ste ljubitelji slanoga, nachosi i čips pravi su izbor. Budući da smo spremni za cjelovečernje druženje s omiljenim likovima, ponekad je potrebno i nešto konkretnije. Počastite se pizzom i uživajte u rapsodiji okusa dok gledate kako se vaši junaci snalaze u netipičnim situacijama.

Omiljena serija za opušteni vikend

Kad smo napokon pripremili atmosferu i odabrali omiljenu hranu, vrijeme je da odlučimo jesmo li spremni za nešto humoristično, napeto ili neočekivano. Odberite omiljeni film i seriju, udobno se smjestite i stisnite play. Neka vikend bingeanje počne!

Sve na jednom mjestu

Kako ne biste potrošili pola večeri tražeći što ćete gledati, važno je imati streaming platformu koja nudi sve na jednom mjestu. EON TV nudi više od 210 televizijskih kanala te više od 24.000 naslova u Video klubu. Gledanje filmova, serija i drugih sadržaja iz videoteke ne naplaćuje se dodatno, već je standardni dio postojećih paketa.

Sadržaje koje ste propustili, možete gledati do sedam dana unatrag, a preko personalizacije profila možete postaviti kriterije tako da vam se prikazuju sadržaji koje zaista žele gledati.

Ekskluzivni sadržaji

EON donosi i ekskluzivne sadržaje poput Discovery kanala, kao i 15 Sport Klub kanala od kojih je 10 standardnih kanala koji su svi u HD rezoluciji. EON obiluje i drugim sadržajima, poput EON Kids profila namijenjenog djeci, unutar kojega najmlađi imaju priliku na jednom mjestu uživati u omiljenom i sigurnom sadržaju ispunjenom s pregršt animiranih serija i filmova.

Za još zabavnije iskustvo i uživanje u dječjim TV sadržajima, najmlađim korisnicima je na raspolaganju i EON Kids daljinski upravljač koji je jednostavan za korištenje, a roditelji ne moraju brinuti o prikazu sadržaja van Kids profila jer je zahvaljujući zaštititi PIN kodom prelazak na druge sadržaje onemogućen.

Kad znaš bolje, biraš Telemach.

Foto: iStock, Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori