Ružičasta i bež nijansa dominiraju novom Mango kolekcijom
Ružičasta i bež nijansa dominiraju novom Mango kolekcijom

Ružičasta i bež nijansa dominiraju
novom Mango kolekcijom

Trenutno se nalazimo u razdoblju sezonskih sniženja, ali i dolasku novih kolekcija i trendova koje ćemo nositi u 2023. godini. Kada napravimo kratki modni presjek iz prethodne godine, možemo zaključiti kako je modni naglasak bio na bojama i uzorcima i slaganju upečatljivih outfita.

Nakon duge ere minimalizma je to zanimljiv preokret. No, moramo priznati kako je izazovno ulagati u vibrantne komade i zahtjevno slagati  takve outfite. Često želimo igrati na sigurno i uložiti u komad koji će se slagati na sve. Nova Mango kolekcija je u znaku basic komada, a ružičasta i bež dominiraju novom kolekcijom.

Neutralne boje kao modna igra na sigurno

Neutralne boje su uvijek dobar izbor jer ih se može na sve kombinirati. Osim toga, bež i ružičasta boja su elegantan odabir bilo da je riječ o večernjim ili dnevnim kombinacijama. Nova kolekcija se bazira na tanke bež kapute i balonere koji su odličan ulov i možete ih nositi cijelo proljeće. Osim toga, prisutni su i puloveri koje možemo zamisliti na traperice ili hlače od odijela.

Riječ je o komadima koji su vječan ulov i nisu mikro trend. Ulaganjem u takve komade stvaramo dobru bazu u našoj garderobi i nemamo problem s brzim slaganjem outfita za posao. Često nam upravo poslovne kombinacije predstavljaju izazov i nije jednostavno svaki dan organizirati garderobu u tom smislu. Upravo zbog toga će se bež i ružičasti komadi uklopiti na sve.

Statement kaput je vječan ulov, a s obzirom na to kako svjedočimo sve toplijim zimama, ovaj komad se nosi tijekom cijele godine. Kada govorimo o večernjim kombinacijama, bež kaput se može uklopiti i u njih. Pletena ružičasta haljina je modni detalj koji možemo nositi na posao, ali nakon posla produžiti i na event. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer su komadi iz nove kolekcije funkcionalni. U nastavku izdvajamo naše favorite iz nove Mango kolekcije.

mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango

Foto: Mango, Instagram (@amyfuchsia, @iamcharlotteolivia, @tarasenkodasha).

Učitati još
Zatvori