Haljina i tenisice su savršena ljetna kombinacija – pronašli smo najbolje modele sezone

Haljina i tenisice su savršena ljetna kombinacija – pronašli smo najbolje modele sezone

Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno, ljetna haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije stvorene oko vječne ljetne haljine zbog čega će haljina biti naš prvi odabir i u onim trenucima kada ne znamo što odjenuti.

Baš poput omiljenih ljetnih haljina, jednaki spoj udobnosti i svestranosti koji je svoje mjesto pronašao u baš svakom ormaru i brojnim ljetnim kombinacijama u svijetu cipela nose tenisice. Od omiljenih klasika u bijeloj ili crnoj boji preko modela koji donose spoj jednostavnih silueta i jarkih boja do trendi modela koji su nas ove godine iznenadili iznimno upečatljivim izgledom koji nikog nije ostavio ravnodušnim, različiti modeli haljina upravo su u popularnim i udobnim tenisicama pronašli svoj savršeni spoj.

Ljetne haljine i tenisice najbolje izgledaju spojene zajedno

Od vječnih favorita poput Converse, Vans i Superga tenisica do popularnih adidas i Nike modela koji u nekoliko dana nestaju s polica, našim omiljenim modelima ljetnih haljina i ove ćemo sezone u svakom od popularnih modela, čak i u modelima koji stvaraju trend ‘ružnih’  tenisica, pronaći savršeni modni dodatak.

Ležerni dnevni look donosi spoj platnenih tenisica i mini haljine, dok će jednostavnu kombinaciju za dnevne i večernje prilike stvoriti kombinacija omiljenog modela tenisica i elegantne wrap siluete. Minimalistice će svoj favorit pronaći u spoju slip haljine i neutralnih tenisica koje krasi elegancija jednostavnih linija, dok će ljubiteljice trendova uz omiljeni model haljine odvažno nositi ‘ružne’ tenisice koje su neočekivano osvojile modni svijet.

U nastavku donosimo izbor najpoželjnijih modela haljina i tenisica ove sezone koji najbolje izgledaju spojeni zajedno.

Ljetne haljine koje ćemo nositi na tenisice

Mango
Mango
H&M
Sezane
H&M
Zara
Zara
H&M
COS
Zara
& Other Stories

Trendi tenisice koje pristaju svakoj ljetnoj haljini

Reebok
Mephisto
Startas
Veja
Puma
Nike
adidas
Converse
Superga
adidas

Foto: Instagram, adidas, Converse, COS, H&M, Mango, Mephisto, Nike, Puma, Startas, Superga, Vans, Veja, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori