Ležerne haljine za vruće ljetne vikende

Ležerne haljine za vruće ljetne vikende

Kraj tjedan i njegov najbolji dio donosi vikend. Umjesto brojnih obaveza, unutar naših planera nalaze se planovi koji uključuju odmor, zabavne aktivnosti i nekoliko nezaobilaznih kava s prijateljima. Svaki ljetni vikend svojim će nas sunčanim danima više od bilo koje druge sezone izmamiti iz naših domova. Kako bi savršene planove spojili sa savršenim outfitom, vikend će unutar naših ormara tražiti najudobniju kombinaciju u kojoj ćemo istovremeno izgledati odlično i osjećati se ugodno i nesputano.

Zvijezda ljetnog ormara, ženstvena haljina, u svojem će se najležernijem izdanju istaknuti kao savršeni izbor za tople i opuštene vikende.

LEŽERNE HALJINE ZA NAJTOPLIJE DANE

Vikend kombinacije u prvi plan stavljaju ležeran karakter i udobnost zbog čega će se prozračne i lagane mini haljine istaknuti kao jedan od najboljih izbora.

Iako ih krasi doza ležernosti, ljetne haljine kao stvorene za vikend kombinacije istovremeno su ukrašene najpoželjnijim modnim trendovima sezone. Raskošna paleta boja i razigrani uzorci i najjednostavnije mini modele pretvorit će u šarmantni odjevni komad za ljeto. Osim it nijansa i omiljenih ljetnih uzoraka, ležerne haljine u naše će ormare unijeti i popularne ljetne siluete – od otkrivenih ramena do klasičnog A kroja s trendi detaljem mašne na leđima. Najdivnije ležerne haljine kao stvorene za sve tople vikende koje donosi ljeto pronašli smo u kolekciji popularnog francuskog brenda Sézane. Svoj favorit pronađite u nastavku!

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori