7 savršenih: kukičane torbice
7 savršenih: kukičane torbice

7 savršenih: kukičane torbice

Moda je fluidna i brzo se mijenja, svjedoci smo brzih trendova koji izlaze iz tjedna u tjedan. Modni svijet je nekada proizvodio dvije kolekcije godišnje, no dolaskom high street brendova svjedoci smo novih tjednih komada koje obožavamo. Posljednje vrijeme osobito bismo izdvojili komade od prirodnih materijala. Lan je najpopularniji materijal za ovu sezonu i to posebno bojani lan. Osim toga, handmade poput kukičanih ili slamnatih torba su must have modni dodaci za ljeto.

Kukičane torbe – najpoželjniji detalj ljeta

Kukičane torbe su postale modni detalj koji obožavamo. Mini torbice su općenito veoma popularne, a visoke modne kuće se doslovno natječu čiji model će biti popularniji. Streetstyle scena je zasićena raznim novim verzijama mini torbica, a mi bismo kao favorita istaknuli Bottega Veneta Jodie torbu. Cijene dizajnerskih mini torbica su otišle vrlo visoko, stoga je idealna opcija pronaći sličnu u high street verziji. Ako ne želite imati komad koji svi nose, onda su unikatne kukičane torbice stvorene za vas. Ove sezone nosimo modne komade s detaljima u vidu perja, štrasa, kože i ostalo. Sve je u modi i potrebno se samo pravilo zaigrati kako bi naše kombinacije bile upečatljive.

IT detalj s daškom retro estetike

Retro estetika se vratila na velika vrata i ponovno osvojila modnu scenu. U tom smislu su se vratili komadi koji su se nosili u devedesetima. Kukičane torbice su komad za koji se nismo nadali da će se vratiti, ali je modni detalj koji podiže svaku kombinaciju. Kukičane torbice predlažemo nositi na duge bijele haljine koje su logičan odabir za tople ljetne dane. Lanene bermude s bijelom bluzom u korelaciji s kukičanom torbom je kombinacija koja će zasigurno biti primijećena. Ove torbe su odličan odabir i za svečane kombinacije jer će se jako lijepo uklopiti na trendi haljinu i sandale na petu. U nastavku izdvajamo 7 savršenih kukičanih torbi koje ćete odmah poželjeti.

Dolce & Gabbana
JW Anderson
Marni Market
Pien Studios
Zara
Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara, Mytheresa, Pien Studios

Učitati još
Zatvori