Krzneni ribički šeširi kao mini zimski trend
Krzneni ribički šeširi kao mini zimski trend

Krzneni ribički šeširi kao
mini zimski trend

Jesen nam je u znaku većih i manjih trendova, a što ćemo prihvatiti ovisi o nama. Omiljeni brendovi prepuni su komada poput kaubojskih čizama, bomber jakni, cargo hlača, boja i uzoraka. Riječ je o komadima koji su se nosili kasnih 2000-ih, a dobili su novo modno ruho. Kombinirati ih možete na svoj način i tako uklopiti u vlastiti stil. S obzirom na to kako je jesen u znaku hrabrih i odvažnih kombinacija, predlažemo vam vibrantne komade. Modni detalji koji su posljednji mini trend su krzneni ribički šeširi.

Krzneni ribički šeširi su zimski IT modni detalj

Stil je kombinacija osobnosti, modnih komada i detalja, a najveću razliku čine upravo modni detalji. Pomoću njih možemo osvježiti basic kombinaciju i učiniti je autentičnom. Kada biramo modne detalje koje ćemo često nositi, obično se to odnosi na torbe, nakit, kape i šalove. Ove zime posljednji modni trend bit će krzneni ribički šeširi. Naime, ribički ili popularno bucket hat popularan je već neko vrijeme i ovo ljeto smo imali priliku vidjeti razne varijacije na temu visokih modni kuća poput Prade i Jacquemusa.

U tom smislu dobili smo i zimsku verziju ribičkog šešira, upotpunjenu umjetnim krznom, kako bi imali stylish, a istovremeno praktičan komad. Ako ste pobornici minimalističkog looka, predlažemo ribički šešir u crnoj ili bijeloj verziji pomoću kojeg ćete osvježiti basic kombinaciju. No, ako pak želite upečatljivi outfit, onda možete odabrati ribički šešir s uzorkom ili u nekoj vibrantnoj boji. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o modnom detalju koji možete nositi cijelu zimu. U nastavku izdvajamo 7 savršenih ribičkih šešira u koje ćete se zaljubiti.

asos
h&m
h&m
h&m
prada
ROGER VIVIER
THE ATTICO

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mytheresa

Učitati još
Zatvori