Košara torbe u stilu Jane Birkin stigle su u domaće high street trgovine

Košara torbe u stilu Jane Birkin stigle su
u domaće high street trgovine

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Još prošlog proljeća i ljeta, postalo je jasno da se, kada je riječ o torbama kao omiljenim ženskim modnim dodacima, vraćamo prirodi i prirodnim materijalima. Bambus, trska i juta, samo su neki od materijala u kojima su zaživjeli najljepši cekeri i pletene torbe za toplije dane, a viđali smo ih zbilja u najrazličitijim izdanjima, od minimalističkih do sasvim upečatljivih. Na sceni su u toplijoj sezoni ipak najviše dominirali okrugli cekeri i košara torbe po uzoru na one kakve je nosila Jane Birkin, a ovaj trend se definitivno nastavlja i ove godine.

Košara torbe vladat će i u 2018.

Čini se kako će košara torbe à la Jane Birkin doista biti veliki hit u 2018., jer sada su se njima inspirirale i poznate high street trgovine. U svoje nove kolekcije, košara torbe već su uvrstili Mango i Zara. Mango ima sasvim minimalan model košare od bambusa, koja dolazi s dva poklopca na vrhu. Doduše, nema odjeljke, pa želite li organizirati stvari unutar nje, dobra je ideja nositi manju torbicu ili nekoliko etuija. Zara je u prodaju pustila torbu u obliku košarice za piknik, koja se zatvara poklopcem i drška joj je ukrašena šarmantnom mašnom.

Sviđaju li vam se torbe od prirodnih materijala i k tome volite popratiti dobar trend, košara torba mogla bi biti vaš favorit ovog proljeća i ljeta.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Instagram, Mango, Zara

Učitati još
Zatvori