7 savršenih: najpoželjniji kombinezoni
7 savršenih: najpoželjniji kombinezoni

7 savršenih: najpoželjniji
kombinezoni

Službeno smo otvorili sezonu događaja, vjenčanja i evenata. U tom smislu valjalo bi uložiti u ključne komade koji će nam dobro doći za sva glamurozna događanja. Bilo da je riječ o nekom svečanom događaju ili običnom izlasku u grad, volimo se dotjerati, a istovremeno osjećati ugodno. Naglasak mode je na nosivim komadima, no ponekad se želimo posebno dotjerati. Komad, koji je nezaobilazni detalj svih modnih outfita, a vrlo je jednostavan za kombiniranje je kombinezon.

IT komad koji svakom outfitu daje dozu glamura

Kombinezon je komad koji je vrlo jednostavno nositi. Kada govorimo o materijalima, u ponudi su traper, laneni ili pamučni casual kombinezoni, a za svečane prilike imamo svilene lepršave kombinezone koji u koloraciji s cipelama na petu daju svečani look. Ove sezone nosimo boje pa u tom smislu su prisutni kombinezoni u svim bojama. Ovog ljeta će se osobito nositi ružičasta i zelena, no za one vjerne minimalističkom stilu uvijek su prisutni i zagasitiji tonovi. Kombinezon predlažemo nositi s cipelama na petu i mini torbicom i tako ćete dobiti stylish svečanu kombinaciju koja će vas izdvojiti iz mase. Osim toga, traper kombinezon je odličan odabir za casual kombinaciju s kojom možete upariti popularne ‘chunky’ tenisice ili sandale.

Kombinezoni u materijalima koji su jednostavni za kombiniranje

Lan je ove godine materijal koji obožavamo nositi. Riječ je o prirodnom materijalu koji je vrlo ugodan i lijepo izgleda. Ove sezone osobito je popularan bojani lan pa u tom smislu možete imati ružičasti ili zeleni laneni kombinezon koji je istovremeno trendi i ugodan. Kombinacije s kojima nećete pogriješiti, a ujedno imate komad koji je sam za sebe dovoljan za srediti se i izgledati stylish. Kombinezon može proći i za nešto poslovniji look u koleraciji s lanenim blejzerom i cipelama na petu. Zaista je mnogo kombinacija koje možete postići s kombinezonima, stoga se ovaj komad nameće kao must have. U nastavku pogledajte 7 savršenih kombinezona koje smo izdvojili.

Baum und Pferdgarten
Isabel Marant
Jacquemus
Mango
Massimo Dutti
Monki
Prada

Foto: Instagram, Mytheresa, Monki, Massimo Dutti, Baum und Pferdgarten, Mango

Preporuka

Zatvori