Iskusite najbolji shopping u vašem susjedstvu i izbjegnite gužve
Iskusite najbolji shopping u vašem susjedstvu i izbjegnite gužve

Iskusite najbolji shopping u vašem
susjedstvu i izbjegnite gužve

Shopping centar na otvorenom? Sigurno ste već primijetili koncept retail parkova. Retail park okuplja brojne trgovine i brendove na jednom mjestu, ali za razliku od zatvorenih centara, nemaju krov i pokrivaju površinu naseljenu od 30.000 do 150.000 stanovnika.

Retail park STOP SHOP jedan je od najpoznatijih maloprodajnih parkova u središnjoj i istočnoj Europi. Radi se o praktičnim i ugodnim parkovima za kupovinu. Nalaze se u vašem susjedstvu i nude široki izbor svakodnevnih proizvoda. Savršeni su i za one koji žele izbjeći gužve u klasičnim shopping centrima.

Shopping

Lokacije u Hrvatskoj

Zasad u Hrvatskoj postoji devet STOP SHOP retail parkova, a do kraja 2023. godine predviđeno je otvaranje na još četiri lokacije. STOP SHOP maloprodajni parkovi nalaze se u Osijeku, Valpovu, Ludbregu, Našicama, Kaštel Sućurcu, Velikoj Gorici, Gospiću, Daruvaru i Vinkovcima. Krasi ih jedinstven izgled koji je vrlo prepoznatljiv i privlačan. Nalaze se na idealnim lokacijama u gradovima, lako su dostupni javnim prijevozom i dobro su povezani s ostatkom grada. Svojim kupcima, koji vode računa o cijeni i koji cijene dostupnost, nude široku paletu proizvoda. Od mode i namještaja do kućnog tekstila i dječjih artikala. Također, retail parkovi imaju i besplatan Wi-Fi, udobne klupe, toalete s previjalištem, igrališta, zelene površine u hladu, bankomate, restorane i mnoge sezonske promocije i događaje.

U sklopu STOP SHOP retail parkova nalaze se brojni poznati brendovi. Ponuda se razlikuje s obzirom na različite lokacije. Neke od trgovina odjeće i obuće su Deichmann, Mana, Hervis i Kik, drogerijski lanci dm, Muller, Bipa, supermarketi Spar, Plodine te brojni drugi.

STOP SHOP Ludbreg

S ukupno preko 130 maloprodajnih parkova u 10 zemalja, sve lokacije obuhvaćaju površinu koja se može zakupiti od više od 944.000 m². Koliko cijene svoje kupce vidi se i po sadržaju koji im pružaju. STOP SHOP maloprodajni parkovi podrazumijevaju alternativu prenatrpanim trgovačkim centrima. Mogu se pohvaliti privlačnim i praktičnim sadržajima i brojnim uslugama.

Najnoviji STOP SHOP retail park otvara se 29. lipnja u Labinu. Dođite na veliko otvorenje, uživajte u svim shopping pogodnostima i sudjelovanjem u brojnim nagradnim igrama osvojite vrijedne nagrade!

Foto: Instagram (@stopshophrvatska), Pexels

Učitati još
Zatvori