Ključni komadi i trendovi za svaki ormar u 2019. godini

Ključni komadi i trendovi za svaki
ormar u 2019. godini

Iza nas je prvi tjedan u novoj godini. Nakon veličanstvenog početka s raskošnim vatrometima koji su točno u ponoć obojili nebo, kraj prvog tjedna donio je blagi osjećaj melankolije izazvan krajem blagdanske sezone i povratkom užurbanoj svakodnevici i brojnim obavezama. Usprkos svim izazovima koje donosi siječanjski blues, prvi mjesec u godini istovremeno je savršeno vrijeme za novi početak koji će nas trgnuti iz zimskog sna i pripremiti za najbolju godinu dosad.

Novogodišnje odluke koje će začiniti našu svakodnevicu, podići naše organizacijske sposobnosti na novu razinu i pomoći da budemo još uspješniji, ali i ispunjeniji i sretniji već smo donijeli, zbog čega je sada savršeno vrijeme za nekoliko novogodišnjih odluka, promjena i pravila unutar naših ormara.

NOVA GODINA, NOVA MODNA PRAVILA

Početak i kraj svih novogodišnjih odluka vezanih uz garderobu ove godine pronađite u novom pristupu odjeći koji spaja promišljeni shopping i kreativnost zbog koje će i oni najjednostavniji komadi svaki put izgledati drugačije. Umjesto lutanja omiljenim modnim trgovinama u potrazi za najnovijim trendovima i onim najpopularnijim komadima koje svi imaju, otvorite svoj ormar i odjevne komade te modne dodatke koje već imate pretvorite u neke nove kombinacije. Kako izvući najbolje lookove iz svake garderobe u novoj godini?

Kako biste izvukli najviše iz svakog komada unutar svojeg ormara, vrijeme je za novogodišnji reset koji započinje klasičnim čišćenjem ormara, a završava s onim najzabavnijim dijelom – shoppingom onih nekoliko ključnih komada koji vam još nedostaju kako biste zaokružili svoju modnu priču za 2019. godinu. Nakon što ste sve izvadili iz ormara i u njega vratili samo one odjevne komade i modne dodatke koje zapravo volite i nosite, vrijeme je da u cijelu kolekciju dodate nekoliko noviteta koji će donijeti osvježenje, novi nalet kreativnosti i pregršt novih kombinacija.

Kako u moru odjevnih komada i trendova koje trenutno možemo pronaći na velikom zimskom sniženju, ali i među prvim kolekcijama koje je donijela 2019. godina izabrati one najbolje koji će biti savršeni početak i kraj svake kombinacije u 2019. godini, ali i nakon? Mi smo ih pronašli u ormaru i odličnim street style kombinacijama influencerice Débore Rose.

KLJUČNI KOMADI I TRENDOVI ZA 2019.

Débora Rosa, blogerica čiji stil obožavamo od samog početka, s lakoćom bira i kombinira one najbolje odjevne komade i svestrane modne dodatke koji će svoje mjesto lako pronaći u baš svakom ormaru. Od najpoželjnijih modela traperica i hlača koje će odlično izgledati u svakodnevnim kombinacijama preko delikatnih bluza i haljina koje će unijeti dašak ženstvenosti u svaki ormar do modnih dodataka dovoljno elegantnih i klasičnih da odlično izgledaju u svakoj kombinaciji, ali i dovoljno efektni da će začiniti i najjednostavniji look – osnovu svoje garderobe i dobrog stila Débora je pronašla u modnim klasicima s modernim twistom. Što ove godine vrijedi dodati na shopping listu?

Oversized blejzer, bijela košulja, smeđa boja, hlače širokih nogavica, traperice visokog struka, prugasta majica, neutralno fino pletivo, haljina na preklop, svilena marama i šarmantne kopče za kosu samo su neki od komada s kojima ne možete pogriješiti. Dodatnu dozu inspiracije, najboljih komada i odličnih outfit ideja pronađite u nastavku i na Instagram profilu @deborabrosa.

Foto: Instagram (@deborabrosa)

Učitati još
Zatvori