7 savršenih: Kardigani za večernje i dnevne outfite
7 savršenih: Kardigani za večernje i dnevne outfite

7 savršenih: Kardigani za
večernje i dnevne outfite

Zima je u znaku novih trendova, boja i uzoraka. Možemo zaključiti kako nakon tri godine, ovaj prosinac živimo opušteno. Grad je pun događanja, evenata i koncerata, a Advent bogat zanimljivim gastro sadržajem.

Moda se također uklapa u tu priču jer možemo zaključiti kako nakon ere minimalizma i sportske odjeće, napokon možemo nositi glamurozne i razigrane kombinacije. Predlažemo vam da slažete maštovite outfite u kojima ćete biti primijećeni, a komadi koji će se na sve uklopiti su zasigurno kardigani.

Kardigani kao završni touch dobre kombinacije

Zima je izazovno razdoblje u modnom smislu jer se moramo slojevito odjenuti kako bi vam bilo ugodno i toplo. Teško je pronaći balans između slojevitih kombinacija i outfita kojima izgledaju stylish i zbog toga ih moramo upotpuniti statement komadi.

Ključni komad pomoću kojeg ćete kreirati slojevitu kombinaciju, a da istovremeno budete dotjerani je kardigan. Kardigani se nose već dugi niz godina, ali moramo primijetiti kako su posljednje dvije sezone osobito popularni.

Ove zime u modi su kardigani u bojama i s uzorcima upotpunjeni detaljima u vidu bisernih ili sjajnih gumbova. Možete odabrati kratki model do struka s puf rukavima. Za oni koji vole oversized krojeve, u ponudi su i takvi kardigani ispod kojih možete obući košulju ili pak dolčevitu.

Riječ je o modnom komadu koji je stylish, ugodan i kao takav idealan ulov ove sezone. Hoćete li odabrati jednostavnu verziju u zagasitom tonu ili vibrantnu, ostaje na vama. U nastavku izdvajamo 7 savršenih kardigana za ovu zimu.

zara
zara
zara
BRUNELLO CUCINELLI
BRUNELLO CUCINELLI
ganni
ganni
ganni
ganni
burberry
burberry

Foto: Instagram, Zara, Mytheresa

Učitati još
Zatvori