H&M i Mango imaju najdivnije lepršave haljine za ljeto

H&M i Mango imaju najdivnije
lepršave haljine za ljeto

H&M

Romantična i ženstvena, lepršava haljina je u modnom svijetu postala jedan od sinonima za ljeto. U raskošnim uzorcima i teksturama, nježnim pastelnim i vibrantnim jarkim bojama, u razigranim siluetama i bezbroj različitih modela, lepršave haljine i ovog ljeta plijene pažnju u baš svakoj kolekciji. Neodoljivi lepršavi modeli savršeno prenose karakter ljetne sezone i laskaju toplim danima. Kao idealan izbor za jednostavan dnevni outfit, ali i one najsvečanije prilike koje donosi ljeto, lepršava haljine jedan su od najboljih komada koji možete dodati svojoj ljetnoj garderobi.

U potrazi za onim savršenim modelom, ili nekoliko njih, ne morate tražiti dalje od high street dućana koji su i ovo ljeto ponudili sve što zapravo možemo poželjeti.

NAJDIVNIJE LEPRŠAVE HALJINE S HIGH STREETA

Mango

Iz sezone u sezonu, H&M i Mango nalaze se visoko na našoj listi omiljenih high street brendovima kojima se vraćamo u potrazi kako za onim jednostavnim basic i elegantnim klasičnim modelima tako i za modelima koje krase najnoviji modni trendovi. U svojim nikad raskošnijim i uzbudljivijim ljetnim kolekcijama, popularni high street brendovi ponudili su sve od jednostavnosti minimalizma do odjevnih komada koji će oduševiti obožavatelje upečatljivih krojeva, boja i uzoraka. Lepršava haljina našla se u samom središtu kolekcija s potpisom high street brendova H&M i Mango i ponudila savršeno prozračno izdanje za svaku garderobu. Od laganih materijala idealnih za ljetne vrućine, lepršave haljine naših omiljenih high street brendova ukrasili su volani, cvjetni uzorci, divne boje, asimetrične linije i siluete koje otkrivaju ramena i leđa.

Najbolje modele koje ćete obožavati nositi ovog ljeta donosimo u nastavku, a pronaći ih možete u H&M i Mango dućanima kao i njihovim web shopovima.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

 

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Učitati još
Zatvori