Šarmantni ljetni modeli koji dokazuju da s haljinom na kopčanje ne možete pogriješiti

Šarmantni ljetni modeli koji dokazuju da s haljinom na kopčanje ne možete pogriješiti

Topli proljetni dani koji nalikuju ljetu u našim ormarima već prizivaju novu garderobu. Iako se ljetna garderoba neće bitno razlikovati od one proljetne, glavnu ulogu u njoj će odigrati novi, još laganiji i prozračniji komade te najraskošniji trendovi koje su na police naših omiljenih dućana već donijele prve ljetne kolekcije. U potrazi za savršenim novim modelima koji će unijeti osveženje u našu garderobu, naš look i tople ljetne dane uvijek tražimo modele koji donose svestranost i unose dozu jednostavnosti u stvaranje svakodnevnih outfita. Ljetna haljina još jednom se, očekivano i potpuno opravdano, istaknula kao jedan od najsvestranijih i najpoželjnijih komada unutar svake garderobe, a novi trendovi ukrasili su ju upečatljivim detaljima i prozračnim siluetama u kojima ćemo se osjećati udobno i za onih najtoplijih ljetnih dana ispred nas.

Uz haljinu na preklop kao klasik koji je doživio veliki povratak u posljednjih nekoliko modnih sezona, haljina za kopčanje istaknula se kao još jedan izbor s kojim ne možemo pogriješiti ovog ljeta.

HALJINE NA KOPČANJE KAO SAVRŠENI LJETNI KOMAD

Haljine na kopčanje donose neodoljivi spoj klasične elegancije i udobnosti kojem se uvijek rado vraćamo, osobito tijekom ljetnih dana kada se i za najvećih vrućina želimo osjećati ugodno u onome što nosimo i istovremeno izgledati odlično. Nakon proljetnih modela na kopčanje koji su nestajali s polica u nekoliko dana, popularne trendseterice svojim su prvim ljetnim kombinacijama nastavila vladavinu šarmantne haljine na kopčanje u bezbroj različitih novih modela među kojima neće biti teško pronaći onaj savršeni za svoj ljetni ormar.

Od mini preko midi do maxi dužine, haljina na kopčanje svoje je mjesto pronašla ne samo u prvim ljetnim kombinacijama popularnih Instagram djevojaka, već i u svakoj ljetnoj kolekciji. Od onih klasičnih ljetnih modela na kopčanje od prozračnog lana i pamuka u neutralnim i jarkim bojama do trendi modela koje su ukrasili upečatljivi gumbi, trendi boje i cvjetni uzorci ili prugasti uzorci, najšarmantnije modele trenutno najpopularnije haljine donosimo u nastavku.

Zara

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

Theory

Uterque

Mango

H&M

Topshop

H&M

Bershka

Zara

Topshop

Mango

Zara

H&M

Uterque

Mango

Zara

Stradivarius

MDS Stripes

Stradivarius

Topshop

RIXO London

Stradivarius

Mango

H&M

Stradivarius

Mango

Mango

Stradivarius

Zara

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Net-a-porter, Stradivarius, Topshop, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori