Još jedno ljeto dokazuje da su haljina i tenisice najbolji spoj

Još jedno ljeto dokazuje da su haljina
i tenisice najbolji spoj

Haljina je jedan od omiljenih komada u svakom ormaru, bez obzira na sezonu i trendove koje ona donosi. Iako je svoje mjesto pronašla i unutar hladne sezone kada ju krasi spoj raskošnih, toplih materijala poput baršuna ili pletiva i tamne palete boje te nezaobilazan dodatak najtoplijih najlonki, proljeće i ljeto donose apsolutnu vladavinu prozračnih haljina. Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno, ljetna haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije stvorene oko vječne ljetne haljine zbog čega će haljina biti naš prvi odabir i u onim trenucima kada ne znamo što odjenuti.

Baš poput omiljenih ljetnih haljina, jednaki spoj udobnosti i svestranosti koji je svoje mjesto pronašao u baš svakom ormaru i brojnim ljetnim kombinacijama u svijetu cipela nose tenisice. Od omiljenih klasika u bijeloj ili crnoj boji preko modela koji donose spoj jednostavnih silueta i jarkih boja do trendi modela koji su nas ove godine iznenadili iznimno upečatljivim izgledom koji nikog nije ostavio ravnodušnim, različiti modeli haljina upravo su u popularnim i udobnim tenisicama pronašli svoj savršeni spoj.

HALJINE I TENISICE NOSIMO I OVOG LJETA

Od vječnih favorita poput Converse, Vans i Superga tenisica do popularnih adidas i Nike modela koji u nekoliko dana nestaju s polica, našim omiljenim modelima ljetnih haljina i ove ćemo sezone u svakom od popularnih modela, čak i u modelima koji stvaraju trend ‘ružnih’  tenisica, pronaći savršeni modni dodatak.

Ležerni dnevni look donosi spoj platnenih tenisica i mini haljine, dok će jednostavnu kombinaciju za dnevne i večernje prilike stvoriti kombinacija omiljenog modela tenisica i elegantne wrap siluete. Minimalistice će svoj favorit pronaći u spoju slip haljine i neutralnih tenisica koje krasi elegancija jednostavnih linija, dok će ljubiteljice trendova uz omiljeni model haljine odvažno nositi ‘ružne’ tenisice koje su neočekivano osvojile modni svijet.

U nastavku donosimo izbor najpoželjenijih modela tenisica ove sezone i nekoliko ideja kako ih nositi uz prozračnu, laganu, elegantnu i uvijek omiljenu ljetnu haljinu.

NAJLEŽERNIJI LOOK

OMILJENI KLASICI

LJETNI FAVORIT

Superga (ShoeBox)

Superga Plus (ShoeBox)

TREND RUŽNIH TENISICA I ROMANTIČNIH HALJINA

adidas Originals Arkyn

Nike Free TR 3 Flyknit

Stella McCartney Eclypse

MANJE JE VIŠE

Veja Wata

Foto: Instagram, Net-a-porter, ShoeBeDo, ShoeBox

Učitati još
Zatvori