Haljina i natikače – savršena kombinacija za ljetne vrućine

Haljina i natikače – savršena
kombinacija za ljetne vrućine

Ljeto je donijelo visoke temperature i novu potragu unutar naših ormara – onu za istovremeno najudobnijim, najprozračnijim i najlaganijim komadima u kojima ćemo sa stilom prošetati kroz ljetne dane i uživati u svemu što ljeto donosi. Novi modni izazov istaknuo je stari modni klasik, ženstvenu i svestranu ljetnu haljinu. Od najlaganijih materijala i u bezbroj različitih modela koji su ispunili police popularnih brendova, haljine su se još jednom našle u ulozi ljetnog favorita i onog jednog savršenog komada uz koji će vam trebati tek nekoliko modnih dodataka kako bi postigli efektni look inspiriran sezonom. I dok će nakit biti omiljeni ljetni modni začin, a odabir torbe ovisiti o danu ispred nas, odabir cipela onaj je koji će transformirati jednostavnu ljetnu haljinu i iz nje izvuči nekoliko različitih izdanja.

Svaka nova ljetna sezona istakne i nekoliko novih modela cipela koji najbolje pristaju omiljenim haljinama. Ove sezone to su bez sumnje praktične i jednostavne natikače.

HALJINA I NATIKAČE KAO SAVRŠENI LJETNI SPOJ

Od elegantnih modela u smeđoj boji koje možemo nositi čak i u formalnijim kombinacijama do trendi natikača ukrašenih uzorcima i detaljima, jarkim bojama i neobičnom potpeticom, natikače su it model cipela ove sezone. Najpoželjnije cipele popularne trendseterice su brzo spojile s haljinom kao ultimativnim ljetnim klasikom i stvorile savršenu kombinaciju u kojoj ćemo poželjeti provesti baš svaki vrući ljetni dan.

Ono što ovaj spoj čini toliko neodoljivim je činjenica da i ljetnu haljinu i natikače krasi udobnost koju uvijek tražimo u dnevnim kombinacijama, ali i elegancija kojoj težimo unutar večernjeg looka, čak i kada su opuštene ljetne večeri u pitanju zbog čega će se ova kombinacija istaknuti među onim najboljim kombinacijama koje možemo nositi od jutra do večeri i duže.

Kako iz jednostavnog spoja haljine i natikača ovog ljeta izvuči najviše i stvoriti bezbroj odličnih kombinacija u kojima ćete izgledati jednako dobro kao što ćete se i osjećati? Malo modne inspiracije i nekoliko outfit ideja s ulične modne piste izdvojili smo u nastavku.

Učitati još
Zatvori