30 favorita iz nove Ganni kolekcije koji će se svidjeti baš svima
30 favorita iz nove Ganni kolekcije koji će se svidjeti baš svima

30 favorita iz nove Ganni kolekcije koji
će se svidjeti baš svima

Od svih skandivanskih brendova, posebno bismo izdvojili Ganni koji je posljednjih nekoliko godina najpopularniji Skandi brend. Osim što ga vole nositi slavne osobe kao što su Bella Hadid, Miley Cyrus i Emma Chamberlain, njihovi su modni dodaci i odjevni predmeti postali pravi luksuz. Zanimljivo je što može stati uz bok visokih modnih kuća, ali je brend i dalje cjenovno pristupačniji. Sve su ovo razlozi zbog kojih je Ganni godinama na modnom tronu.

Kratka povijest brenda

Ganni je danski modni brend, a osnovao ga je galerist iz Copenhagena Frans Truelsen 2000. godine — iako je Ganni tada estetski bio daleko od vizualnog identita koji danas poznajemo i volimo. U početku se Ganni bavio stvaranjem savršenog džempera od kašmira, ali 2009. godine, muž i žena, Nicolaj i Ditte Reffstrup preuzeli su tvrtku i krenuli u širenje poslovanja.

Kao Gannijevi novi vlasnici, u vidu izvršnog direktora (Nicolaj) i kreativne direktorice (Ditte), usredotočili su se na suvremenu konfekciju. Umjesto naginjanja prema tradicionalnom skandinavskom stilu, koji je više minimalistički i uključuje puno crne, Ganni dizajni sadrži razigrane boje i printove, stavljajući svjež, otkačen pogled na statement komade u ormaru.

Moglo bi se tvrditi da je Gannijeva popularnost posljedica niza čimbenika. Za početak, brend ima onu jedinstvenu vibru ‘cool girl’, koja nas inspirira da uparimo jednostavnu, prozračnu haljinu sa šarenim parom kaubojskih čizama. No, osim toga Ganni vole nositi i slavni što je sigurno pomoglo u širenju popularnosti.

Kao što smo već naveli, Ganni komadi su opušteni, hrabri i razigrani. Karakterni modni dodaci koji su stvoreni za sve koji žele koketirati s modom na pravi način. Ova mješavina opuštenog, ali razigranog bez sumnje je pomogla Ganniju da razvije svoj kult sljedbenika što možemo vidjeti i na Instagramu pod oznakom #gannigirls.

Nova kolekcija u znaku boja i uzoraka

Gannijeva nova kolekcija je u znaku boja i uzoraka što je zaštitni znak brenda, a neki komadi se ponavljaju iz sezone u sezonu. Njihove kaubojske čizme su postale ‘it’ komad kao i leopard haljine koje se nose godinama. Što god odabrali iz nove kolekcije, vjerujemo kako će se savršeno uklopiti u vašu garderobu, ali i podići ljetne lookove na pravi način. Njihove komade možete pronaći na web shopu, ali i u zagrebačkoj trgovini Garderoba concept store. U nastavku izdvajamo 30 favorita iz nove kolekcije.

Foto: Instagram, Ganni.

Učitati još
Zatvori