Francuskinje ovog ljeta biraju romantične i šarmantne kupaće kostime koje ćete poželjeti u svojoj garderobi

Francuskinje ovog ljeta biraju romantične i šarmantne kupaće kostime koje ćete poželjeti u svojoj garderobi

Nakon što smo se zaljubili u svaki komad iz njezinog ormara, Jeanne Damas odlučila je ponuditi svoje modne favorite u prvoj kolekciji za brend Rouje. Od te prve kolekcije predstavljene 2016. do danas, iza brenda Jeanne Damas nalazi se nekoliko uspješnih kolekcija koje su prepoznali modni insajderi poput Vogue časopisa te it djevojke poput Selene Gomez.

Nakon ljetnih modela s prepoznatljivom dozom elegancije i šarma, modni brend Rouje je prije nekoliko dana predstavio i kolekciju kupaćih kostima i još jednom oduševio ljubiteljice romantičnog i ženstvenog stila inspiriranog Francuskinjama.

Rouje kupaći kostimi za ljeto 2020.

Kupaći kostimi bili su jedino što je nedostajalo kako bi modni brend zaista imao sve što možemo poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi. Rouje kupaći kostimi zadržali su sve ono što zbog čega obožavamo taj francuski brend – ženstvene krojeve koji laskaju svim figurama i raskošne uzorke koji svakom modelu daju još efektniji izgled. Rouje kolekcija kupaćih kostima ove godine donosi četiri modela – dva dvodijelna i dva jednodijelna modela. Svaki od modela dolazi u dva romantična cvjetna uzorka, dok dva modela možete pronaći i u jednom od omiljenih uzoraka u garderobi svake Francuskinje – vichy uzorku.

Rouje kupaće kostime pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete na rouje.com.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori