Nova make up kolekcija francuskog brenda Rouje

Nova make up kolekcija
francuskog brenda Rouje

Tek nekoliko godina bilo je dovoljno da se francuski modni brend Rouje pretvori u jedan od najpopularnijih novih brendova na modnoj sceni čiju svaku kolekciju s nestrpljenjem iščekujemo. Iza brenda Rouje nalazi se Jeanne Damas, karizmatična Parižanka, street style zvijezda i jedna od francuskih modnih ikona nove generacije. Jeanne je prije nekoliko godina predstavila modni brend Rouje čije su kolekcije kreirane oko modnih favorita iz ormara svake Parižanke. Nakon ključnih odjevnih komada, modnih dodataka i vodiča kroz ulice Pariza, Jeanne Damas zakoračila je i u svijet beauty proizvoda s prvom Rouje kolekcijom ruževa za usne i paleta ruževa za usne. Veliki uspjeh prve beauty kolekcije, Jeanne je potaknuo da kreira i kolekciju lakova za nokte te tekućih ruževa za usne.

Za početak 2020. godine Jeanne je pripremila novu beauty kolekciju. U fokusu su oči, a kolekciju prati kratki filmić u kojem Jeanne predstavlja tri proizvoda koji čine kolekciju.

Regard kolekcija make up proizvoda za oči

Regard kolekcija sastoji se od tri ključna make up proizvoda za oči u kozmetičkoj torbici svake Parižanke. Manje je više njihovo je pravilo kada je o make up riječ, zbog čega su maskara, tuš za oči i uvijač za trepavice sve što vam treba kako biste stvorili savršeni look inspiraran Parižankama.

Uz maskaru, crni tuš za oči u olovci i uvijač za trepavice, u novoj kolekciji nalaze se i dva make up seta – Regard set donosi sve proizvode iz Regard kolekcije u kozmetičkoj torbici, dok Coffret – Yeux & Levres donosi maskaru za oči, tuž za oči u olovci i ruž za usne.

U nastavku donosimo pogled na sve proizvode iz Regard kolekcije s potpisom francuskog brenda Rouje, a sve ih možete pronaći i naručiti na rouje.com.

Le Mascara
L’Eyeliner
Le Recubre-cils
Le Regard Pochette
Coffret – Yeux & Levres

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori