Haljina koja je u kratkom roku postala sve od vjenčanice do trudničke kreacije

Haljina koja je u kratkom roku postala sve od
vjenčanice do trudničke kreacije

@ecologicnorway

Skandinavke su već godinama veliki izvor inspiracije kada je u pitanju osobni stil i čini se da su uvijek u korak s trendom, a trendove, štoviše, u mnogo slučajeva same definiraju. Jedna od influencerica s najviše stila, koju čak i mnoge Hrvatice prate na Instagramu je Celine Aagaard, poznata norveška minimalistica, koja je svoju influencersku karijeru pretvorila u nešto mnogo više – vlastiti dizajnerski brend. Njegovo ime je Envelope1976, a s njegovim potpisom dolazi jedna od najpopularnijih haljina sezone.

@envelope1976

Envelope1976 bijela haljina

Envelope1976 se inače opisuje kao brend krojen po mjeri modernih žena i kroji ga još jedna bitna riječ – održivost. Kvalitetni i pomno birani materijali u kombinaciji sa zanimljivim, no u suštini jednostavnim krojevima, na kraju rezultiraju dizajnerski lijepim, ali i funkcionalnim komadima kakve doista zaslužuje svaka garderoba žene u pokretu.

Posebnim prodajnim hitom pokazala se Envelope1976 haljina, koja već mjesecima žari i pali društvenim mrežama. Elegantna bijela midi haljina na kopčanje, s vezanjem u struku, pretvara se u sve što poželite, pa je tako ove sezone bila i vjenčanica i trudnička kreacija, a nije isključeno ni da čini glavni dio profinjenih poslovnih kombinacija.

Preporuka

Zatvori