7 savršenih: Bodiji za dnevne i večernje kombinacije
7 savršenih: Bodiji za dnevne i večernje kombinacije

7 savršenih: Bodiji za dnevne i
večernje kombinacije

Došlo nam je proljeće, a u modnom smislu to znači samo jedno – opuštene i kreativne kombinacije. Iako nam hladni dani još nisu kompletno otišli, mentalno smo na suncu i sve što želimo je ulaganje u statement proljetne i ljetne komade koje ćemo nositi. Modni fokus u novoj sezoni je na bojama, uzorcima, ali i jednostavnim komadima koji će podići outfit. Kada govorimo o jednostavnim komadima koji će podići svaku kombinaciju, posebno bismo naglasile bodije. Nekad su služili isključivo kao donje rublja, a danas su fashion komad koji se kombinira na dnevne i večernje kombinacije. Koje modele bodija nosimo ovo ljeto i proljeće saznajte u nastavku.

Bodi – must have komad za proljeće

Modni trendovi izlaze na tjednoj bazi, a nekad se i sami iznenadimo na pojedine komade koji dožive svojevrsni hype. Bodi nam je uvijek bio odjevni predmet koji se nosio kao dio donjeg rublja, no kako je moda fluidna, tako je i bodi u nekom trenutku postao modni komad. Možete ga nositi na dnevne i večernje kombinacije, a dolazi u raznim varijacijama i krojevima. Kada govorimo o bojama, možete odabrati model u vibrantnom koloritu ili pak neutralni model u crnoj ili bež boji.

Kako ih nositi?

Možete ih nositi na dnevne kombinacije i za to predlažemo neutralni model koji možete upotpuniti blejzerom ili pak balonerom. Za večernje outfite predlažemo neki glamurozniji komad koji će se savršeno uklopiti na upečatljive modne detalje kakve koristite za večernje izlaske. Riječ je o komadu koji je nosiv i može se kreirati na razne načine i upravo zbog toga ga vrijedi imati. U nastavku izdvajamo 7 savršenih bodija koje možete nositi svaki dan.

bodi
Zara
bodi
Zara
bodi
H&M
bodi
H&M
bodi
Zara
bodi
Zara
bodi
Zara

Foto: Instagram (@ninasandbech, @pernilleteisbaek, @sonialyson), Zara, H&M

Učitati još
Zatvori