U Zaru su stigli prvi modeli blejzera koje ćemo nositi na jesen
U Zaru su stigli prvi modeli blejzera koje ćemo nositi na jesen

U Zaru su stigli prvi modeli blejzera
koje ćemo nositi na jesen

Nalazimo se u ljetnom razdoblju i još se ne možemo zamisliti u jesenskoj garderobi. Većina vas uživa na godišnjim odmorima u ljetnim outfitima, no sve modne kuće su već odavno izbacile jesenske kolekcije, a upravo su došli novi jesenski komadi i u omiljene high street trgovine. Kada govorimo o jesenskim komadima koje volimo, ima ih jako puno. Jesen je godišnje doba omiljenih modnih komada poput kožnih jakni, balonera, slojevitih kombinaciji u zagasitim tonovima i slično. Posebno bismo izdvojili blejzer kao IT jesenski komad, a prvi jesenski modeli su upravo stigli u Zaru.

Blejzer kao must have jesenski komad

Kada ulažemo u odjevne komade poželjno je kupiti funkcionalne predmete koji se mogu često kombinirati. Komad koje uvijek možete nositi i nikada vam neće dosaditi je blejzer. Riječ je o odjevnom predmetu posebne elegancije i profinjenosti. Blejzeri su zapravo gornji dio od odijela i u prošlosti su bili dio isključivo muške mode. Danas je nezamislivo vidjeti bilo koju elegantniju žensku kombinaciju, a da nije upotpunjena blejzerom. Ove sezone svjedočimo raznim bojama, od klasične bijele i crne do pariško plave, zagasito zelene i narančaste. No, ako pak želite blejzer s uzorkom, možete odabrati popularni ‘animal print’.

No, osim boja ove sezone će se osobito istaknuti satinirani blejzeri koji su već došli u omiljene trgovine. Ako želite uložiti u kvalitetan komad koji ćete dugo nositi, predlažemo bijeli satinirani blejzer. Možete ga kombinirati na sve. Upravo zbog toga ga se isplati imati i nositi na traperice i tenisice te tako stvoriti basic, a upečatljivu kombinaciju. Za večernji look predlažemo ih nositi kao gornji dio odijela u sinergiji s cipelama na petu ili ih jednostavno prebacite preko mini haljine i čizama na petu. Što god odabrali, ne možete pogriješiti jer je riječ o vječnom komadu. Najljepši modeli stigli su u Zaru, a mi vam ih izdvajamo kako biste lakše donijeli odluku koji odabrati.

sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako
sako

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori