Omiljene Birkenstock natikače ove sezone dolaze u najljepšim bojama sezone

Omiljene Birkenstock natikače ove sezone
dolaze u najljepšim bojama sezone

Birkenstock natikače danas su jedan od najprepoznatljivijih i najpopularnijih modela obuće koji je svoje mjesto pronašao u (gotovo) svakoj garderobi. Ako se već ne nalaze u vašem ormaru, zasigurno ste ih dodali na svoju modnu shopping listu za sezonu proljeće/ljeto 2022.. Iako ih danas viđamo gdje god se okrenuli, a među njihovim obožavateljima nalaze se svi od hollywoodskih zvijezda i modnih trendseterica do naših baka, Birkenstock natikače nisu u svakom trenutku svoj duge i bogate povijesti bile jednako obožavane.

Natikače koje obožavamo

Priča o Birkenstock natikačama započela je 1774. godine u Njemačkoj kao obiteljski radnja. Kroz stoljeća, Birkenstock se širio i razvijao kao brend, no na njegovom se čelu još uvijek nalazi ista obitelj – točnije, šesta generacija iste obitelji. Tajna njegovog uspjeha i dugovječnosti u modnoj industriji krije se u beskompromisnoj posvećenosti kvaliteti. Drugi važan element Birkenstock brenda i svakog para Birkenstock cipela kojem mogu zahvaliti svoju popularnost među širokom modnom publikom je funkcionalnost s naglaskom na udobnost.

Prvi veliki boom Birkenstock natikače su doživjele 1940ih, dok su u sljedećem valu popularnosti uživale sedamdesetih godina 20. stoljeća kada je Birkenstock postao globalno prepoznatljivi i traženi brend. I u devedesetim godinama, modna publika je savršeni odgovor na potragu za najudobnijim natikačama s cool karakterom pronašla u Birkenstock modelima, a upravo ih taj status krasi i danas.

Najpopularniji Birkenstock model bez sumnje su Arizona natikače s dva prepoznatljiva široka remena. Arizona natikače nosit ćemo i u 2022. godini – i to u najljepšim bojama sezone.

Birkenstock Arizona natikače za proljeće/ljeto 2022.

Birkenstock Arizona natikače još uvijek dolaze s anatomskim oblikovanim gazištem koje je poput otiska stopala u pijesku, dizajnirano i oblikovano do najmanjeg detalja. I dok anatomski način oblikovanja osigurava najugodniji korak, nove hit boje pobrinule su se da vaš korak ne prođe nezamijećeno.

Arizona natikače ove sezone možete pronaći u bijeloj i crnoj boji, u zemljanim tonovima smeđe i zelene te u pastelnim nijansama narančaste, plave i žute boje.

Najbolje nove Arizona modele izdvojile smo u nastavku!

Foto: Instagram, Birkenstock

Učitati još
Zatvori