Street style ideje kako nositi omiljeni bijeli T-shirt ovog ljeta

Street style ideje kako nositi omiljeni
bijeli T-shirt ovog ljeta

Bijeli T-shirt je najležerniji modni klasik koji se nalazi u baš svakoj garderobi. Bez obzira na sezonu, trendove i stil, taj svestrani basic komad uvijek ostaje u ormaru kao savršeni početak svake kombinacije.  Baš poput bijelog slikarskog platna ili praznog lista papira, bijeli T-shirt ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija. I ovog ljeta, bijeli T-shirt našao se u središtu našeg ormara kao jedan od rijetkih komada koji je istovremeno udoban za nošenje i jednostavan za kombiniranje.

Kako bi osvježili i transformirali omiljeni ležerni klasik, ove sezone nosit ćemo ga s nekim novim trendi modelima i kao dio nekih novih prozračnih silueta. Dozu inspiracije potražili smo u ormarima Insta djevojaka koje su svoje omiljene bijele T-shirt u prvim ljetnim kombinacijama već istaknule kao apsolutni favorit sezone.

BIJELI T-SHIRT U LJETNIM KOMBINACIJAMA

Nakon omiljenih proljetnih kombinacija u kojima se bijeli T-shirt spojio s it modelima traperica za ležerni, elegantnim odijelom za poslovni i midi suknjom za elegantni look, ljeto će unutar naših ormara zadržati omiljenu bijelu majicu kratkih rukava i pokazati njezino novo lice u kombinacijama s prozračnih ljetnim odjevnih komadima.

Traperice će zamijeniti traper šorc ili traper mini suknja, klasično poslovno odijelo udobne, lagane i elegantne lanene hlače, dok će midi suknja još uvijek ostati jedan od favorita, ali u novom, raskošnijem, romantičnijem ruhu od najprozračnijih materijala. Uz traper mini suknju, bijeli T-shirt odlično će izgledati i u kombinaciji s mini suknjama cvjetnog ili točkastog uzorka, ukrašenih volanima ili statement gumbima na trendi modelima koji imaju prednje kopčanje.

Uz ljetne odjevne favorite koje ćemo nositi u kombinaciji s omiljenim bijelim T-shirtom, nekoliko decentnih komada zlatnog nakita, svilena marama, trendi torba i statement cipele bit će dovoljni da dodatno začine te jednostavne ljetne kombinacije i izvuku ono najbolje i najviše iz sasvim običnog bijelog T-shirta.

Učitati još
Zatvori