Veliko zimsko sniženje u Mangu je počelo, a mi izdvajamo najljepše komade
Veliko zimsko sniženje u Mangu je počelo, a mi izdvajamo najljepše komade

Veliko zimsko sniženje u Mangu je počelo, a
mi izdvajamo najljepše komade

Bližimo se kraju prosinca i u modnom smislu to znači samo jedno – počinju zimska sniženja. Zima je godišnje doba u kojem trebate uložiti u statement komade koji su stvoreni da traju. Kada je hladno, potrebno je slagati slojevite kombinacije u kojima ćete istovremeno izgledati stylish. Ove sezone naglasak je na bojama i uzorcima i vibrantnim kombinacijama u kojima ćete posebno zablistati.

Mango nam je omiljeni brend i njegova prepoznatljiva estetika je uvijek u modi. Pristupačne cijene u kombinaciji s kvalitetom ovaj brend čine popularnim već dugi niz godina. Trenutno imaju veliko zimsko sniženje, a mi u nastavku izdvajamo najljepše komade.

Mango veliko zimsko sniženje

Kada govorimo o najljepšim zimskim komadima na sniženju, posebno bismo istaknuli kapute. Riječ je o basic komadu koji se uvijek isplati imati i koji se kombinira na dnevne i večernje outfite. Na zimskom Mango sniženju možete odabrati više modela kaputa. U ponudi su dugi kaputi s dvostrukim kopčanjem koji neodoljivo podsjećaju na klasik modele poput Ralph Laurena.

No, za one koji žele nešto jednostavnije kapute, u ponudi su i kratki kaputi koji se mogu nositi  na proljeće i jesen i koji će osvježiti svaku kombinaciju. Snižene su i zimske puffer jakne koje će nam sigurno trebati u nadolazećoj skijaškoj sezoni.

Pletiva i duge čizme su također komadi koje se isplati imati, a Mango u svojoj ponudi ima savršen izbor. Kada govorimo o bojama, u ponudi imate jednostavne i zagasite kolorite, a za one vjerne nešto razigranijim koloritima, u ponudi su ružičasta i plava.

Za kraj smo ostavili duge čizme kao modni detalj koji će podići gotovo svaki outfit. Što god odabrali na sniženju, nećete pogriješiti jer je riječ o komadima koji se mogu dugo nositi. Posebno za vas izdvajamo najljepše komade i modne detalje koje možete izabrati na velikom zimskom sniženju.

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori