Street style inspiracija: Oversized bijela košulja
Street style inspiracija: Oversized bijela košulja

Street style inspiracija:
Oversized bijela košulja

Kada govorimo o modnim komadima u koje želimo uložiti, uvijek se dvoumimo je li to trendi komad ili klasik koji ćemo nositi. Ako želite uložiti u prave komade koje ćete moći često kombinirati, posebno bismo istaknuli bijelu košulju. Bijela košulja je modni komad koji se nekad smatrao isključivo muškim odjevnim predmetom, no kako je moda fluidna i brzo se mijenja, bijela košulja je postala nezaobilazni dio svake ženske garderobe.

Komad koji se lako kombinira

Riječ je o komadu koji se može nositi i kombinirati doslovno na sve. Počevši od poslovnih kombinacija, gdje je bijela košulja dio ustaljenog dress coda, do dnevnih casual kombinacija. Bijela košulja savršeno se slaže na traper i to je kombinacija s kojom ne možete pogriješiti. Ako želite nešto razigraniju kombinaciju, bijelu košulju možete kombinirati s traperom u boji i tako imati upečatljiv, a jednostavan outfit.

Klasik koji nikada ne izlazi iz mode

Bijela košulja se može nositi i u večernjim kombinacijama kao detalj koji će glamuroznoj kombinaciji dati dozu opuštenosti. Osim toga, može se zavezati u struku i tako dobiti posve novu estetiku s kojim ćemo izgledati stylish. Riječ je o komadu koji je funkcionalan i nosiv u različitim varijantama. Kako ćete ga kombinirati ovisi o vama, ali je idealan komad za tople i ljetne dane. Može se prebaciti preko crop topa i tako možete imati slojevitu, a ljetnu kombinaciju koja će vas posebno istaknuti. U nastavku se inspirirajte na koje sve načine možete nositi bijelu košulju.

Učitati još
Zatvori