Komadi iz nove Massimo Dutti kolekcije pomoću kojih ćete kreirati proljetnu capsule garderobu
Komadi iz nove Massimo Dutti kolekcije pomoću kojih ćete kreirati proljetnu capsule garderobu

Komadi iz nove Massimo Dutti kolekcije pomoću kojih ćete kreirati proljetnu capsule garderobu

Brojimo sitno do dolaska proljeća i za nas ono predstavlja savršeno vrijeme za početak nečeg novog. Ako ove zimske mjesece promatramo kao free trial za rad na ostvarenju naših novogodišnjih rezolucija, početak proljeća savršeno je vrijeme za konkretnu akciju. Gdje je proljeće, tu je i potreba za renoviranjem. Danas želimo napraviti update naše garderobe, na koji nas je inspirirala upravo nova kolekcija brenda Massimo Dutti.

/ @massimodutti /

Capsule wardrobe by Massimo Dutti.

Tips&tricks za stvaranje capsule kozmetičke torbice već smo vam servirali. Danas prelazimo na segment mode gdje se baziramo na basic komade koji su bezvremenski i klasični, ali u isto vrijeme autentični i statement. Nećemo lagati, team Journal ujedno je i vjerni team Massimo Dutti since day 01, a kako ništa ne govori capsule više od ovog brenda pregledali smo cjelokupnu novu kolekciju koja izgleda bolje nego ikada. Red denima, red kepera, red lana.

Kombinacija crne i bijele, nude i smeđe, s pokojim zanimljivim detaljima u boji. Bit ćemo iskreni, iz nove kolekcije želimo baš sve, ali kako i sami propagiramo mantru less is more odlučili smo izdvojiti komade koji su zapravo investicija više nego trošak. Ne, ne tješimo vas (i sebe) ovo su komadi koji će zaista trajati godinama i biti naše početno ulaganje za savršen capsule wardrobe.

Koji su to komadi i trendovi koji su prošli finalni krug Journal prijave za stvaranje capsule garderobe, pogledajte u nastavku.

K is for Keper

Olive is the new black

All eyes on denim

Black n White

All about linen

Shoes, shoes, shoes

Foto: Instagram / / @massimodutti, Massimo Dutti.

Učitati još
Zatvori