Poznato je da Beckhamovi imaju dobar smisao za humor – Pogledajte kako su obilježili godišnjicu braka
Poznato je da Beckhamovi imaju dobar smisao za humor – Pogledajte kako su obilježili godišnjicu braka

Poznato je da Beckhamovi imaju dobar smisao za humor – Pogledajte kako su obilježili godišnjicu braka

David i Victoria Beckham imaju jedan od najdugovječnijih celebrity brakova, a danas slave (čak) 25. godišnjicu braka. Prvo, Beckhamovi, čestitke! Davne 1999. godine u Velikoj Britaniji njihovo vjenčanje je proglašeno događajem godine. Kako i ne bi, Victoria je tada bila u jednoj od najpoznatijih ženskih grupa ikada, Spice Girls, a David jedan od najboljih nogometaša. Sve je zanimalo gdje su i što rade, a oni su unatoč konstantnom pritisku medija, ostali zajedno. I još imaju četvero prekrasne djece. Povodom 25. godišnjice, rekreirali su outfit s vjenčanja, koji danas skoro pa ima kulturološki značaj.

Beckhamovi su ikone stila, ali i dobrog humora

Još 90-ih je bilo evidentno da su oboje modni fanatici. Victoria je to podigla na novu razinu sa svojim brendom odjeće i kozmetičkom linijom, a David je… Pa, kao da nije dovoljno što izgleda kako izgleda, već ima i iznimno dobar smisao za modu i stil. Je li tu malo intervenirala Posh spice ili nije, nebitno. Ali – za vjenčanje imati matching outfite, uz to ljubičaste boje (probajte se sjetiti kada ste zadnji put vidjeli muškarca u ljubičastom odijelu) i da cijela priča bude bolja, napraviti identično odijelo za sina, Brooklyna, koji je tada imao svega četiri mjeseca… Tu više ne pričamo o smislu za modu, već (uz veliku ljubav i kompromis) i o dobrom smislu za humor.

Još smo ih više zavoljeli nakon Netflix dokumentarca

Scena gdje Victoria u Netflixovom dokumentarcu govori kako ju je otac u školu vozio Rolls Royceom je postala ikonična. Tu smo već znali da se vole šaliti na svoj račun. A i engleski voditelj James Corden se jednom prilikom u svojoj emisiji našalio na račun matching ljubicaštog outfita. Iako uvijek prividno hladna i nedostupna, Victoria ima trenutke gdje njena duhovita i topla strana izviri van. Zbog stalnih kritika kako se nikada ne smije, odgovorila je: “I have a responsibility to the fashion community”. Pa, i Victoria i David su ispunili svoju odgovornost ovim throwbackom outfita s vjenčanja.

David Beckham u showu Jamesa Cordena
David Beckham u emisiji Jamesa Cordena

Za sljedećih 25!

Beckhamovi su nas ugodno iznenadili Instagram objavom, mi se pridružujemo čestitkama, a za Zlatni pir očekujemo i neku dobru zabavu s još boljim outfitima! Činjenica je da će tada oboje imati 100 godina, ali ne sumnjamo da bi i tada to bio događaj godine.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori