Victoria Beckham je pokazala svoju beauty rutinu od tri koraka. U fokusu su ovi proizvodi
Victoria Beckham je pokazala svoju beauty rutinu od tri koraka. U fokusu su ovi proizvodi

Victoria Beckham je pokazala svoju beauty rutinu od tri koraka. U fokusu su ovi proizvodi

Victoria Beckham, globalna ikona stila, modna dizajnerica i poduzetnica, nije se zaustavila samo na modnom tržištu. Svojim nevjerojatnim smislom za estetiku i ljepotu, ova trendseterica odlučila je osnovati vlastiti kozmetički brend – Victoria Beckham Beauty. Ovaj brend predstavlja spoj elegancije, inovacija i visokokvalitetnih proizvoda. Victoria Beckham Beauty brend lansiran je 2019. godine, a od tada je postao sinonim za high end kozmetiku. Victoria je izrazila svoju strast prema ljepoti i želju da stvori proizvode koji će naglasiti prirodnu ljepotu svake žene.

Victoria Beckham by Augustinus Bader

Jedan od najpopularnijih proizvoda Victoria Beckham Beauty brenda je Cell Rejuvenating Power Serum. Nastao je u suradnji s profesorom Augustinusom Baderom i istoimenim brendom. Iz njihove suradnje proizašla je linija od tri proizvoda koja se sastoji od seruma, hidratantne kreme i tonirane hidratantne kreme.

Beauty rutina

Victoria je u nedavnoj objavi na Instagramu demonstrirala svoju jutarnju rutinu njege kože u tri koraka te pokazala kako koristi Victoria Beckham Beauty x Augustinus Bader proizvode.  “Ovdje sam u New Yorku, upravo sam očistila lice”, rekla je svojim Instagram pratiteljima odjevena u bijeli ogrtač i kose zamotane u ručnik. Victoria koristi samo dva proizvoda za njegu kože ujutro prije nanošenja šminke. Prvo, na lice nanese Cell Rejuvenating Power serum, a zatim i Cell Rejuvenating Priming Moisturizer. Ovisno o godišnjem dobu, Victoria kaže da se ponekad odluči za toniranu verziju istog proizvoda.

Što se tiče nanošenja, Victoria rukama nanosi oba proizvoda na cijelo lice, ali dok nanosi serum fokusira se na podočnjake i kapke. “Stvarno sam primijetila razliku u borama oko očiju tijekom korištenja ovog seruma i hidratantne kreme za pomlađivanje”. Također, izjavila je i da najviše voli koristiti hidratantne proizvode.

Foto: Instagram (@victoriabeckham)

Učitati još
Zatvori