7 savršenih: Baršunasti komadi za otmjen i profinjen izgled
7 savršenih: Baršunasti komadi za otmjen i profinjen izgled

7 savršenih: Baršunasti komadi za
otmjen i profinjen izgled

Zimi nam je obično fokus na dnevnim modnim kombinacijama. Ulažemo u statement komade koji planiramo nositi često. No, sezona je evenata i party večera i potrebno je nadopuniti garderobu modnim detaljima koji će osvježiti naše večernje kombinacije. U modi su svjetlucavi komadi i omiljeni high street brendovi su dobili svoje nove kolekcije. Nama su posebno za oko zapeli komadi od baršuna i moramo priznati kako se lako možemo zamisliti u njima. Bilo da je riječ o cipelama, haljinama ili pak blejzerima, baršun je materijal koji svakom detalju daje ono nešto.

Baršunasti komadi za zablistati ove zime

Baršun je oduvijek smatram glamuroznim materijalom koji nas asocira na luksuz i upečatljive detalje. Zima je u znaku boja, uzoraka i originalnih kombinacija, stoga se potrebno poigrati modom na pravi način. Da biste imali stylish, a istovremeno trendi outfite potrebno je uložiti u odgovarajuće ‘it’ komade.

Mini haljine od baršuna su nam se posebno svidjele za ovu zimu, a moramo priznati kako ne možemo odoljeti ni odijelu od baršuna. Kada govorimo o bojama, u modi je sve, iako se posebno ističu pariško plava, bordo crvena i šumsko zelena kao aktualne zimske boje.

Jednostavne, a upečatljive kombinacije

Baršunaste komade možete nositi na sve, a prijedlog je uz visoke salonke ili čizme. Haljina od baršuna u sinergiji s čizmama na petu je dobitna kombinacija koja neće proći nezapaženo.

Modni detalji su uvijek najbitnija stavka kod svake kombinacije i čine razliku, a cipele od baršuna su nezaobilazan detalj za ovu zimu. Što god odabrali nećete pogriješiti jer ove modne komade možete slagati i za dnevne outfite u sinergiji s trapericama i kaputima. U nastavku izdvajamo 7 savršenih baršunastih komada.

baršun
Zara
baršun
Zara
baršun
Zara
baršun
Zara
baršun
Mango
baršun
Mango
baršun
Mango

Foto: Instagram (@tamara), Zara, Mango

Učitati još
Zatvori