Neočekivani modni detalj koji bi mogao preplaviti ulice ove jeseni
Neočekivani modni detalj koji bi mogao preplaviti ulice ove jeseni

Neočekivani modni detalj koji bi mogao
preplaviti ulice ove jeseni

Aktualni trend minimalizma prisutan je već neko vrijeme. Svestrani klasični komadi super se kombiniraju, ali ne dodaju onaj wow efekt, već čine outfit elegantnim, ali ne i prezanimljivim. Modni dodaci su ključ koji čini kombinaciju uzbudljivom i dojmljivom. Od kapa i naočala do torbica i nakita, svi ovi dodaci mogu jednostavan i minimalističan outfit napraviti atraktivnim i upečatljivim.

Jesen samo što nije došla, a s njom se vraćaju i kape. Ali ne bilo koje! Šilterice i bucket kape možete staviti po strani jer baker boy kapa doživljava preporod.

Preporod baker boy kape

Baker boy kapa bila je najpoznatija početkom 20. stoljeća među dječacima i muškarcima radničke klase. Kroz vrijeme je pala u zaborav, a zadnjih par godina raste njena popularnost kod ženske populacije. Nekoć su ju nosili isključivo muškarci, danas većinski žene.

Ljubitelji mode već su ove kape detektirali kao trend i naveliko ih nose. Kaia Gerber je viđena u vintage kombinaciji koja uključuje fora baker boy kapu u atraktivnoj žutoj nijansi s matching torbom i vunenim topom. Ni Bella Hadid i Kate Holmes nisu odoljele i već su viđene s ovim kapama.

kaia gerber baker boy kapa
Kaia Gerber

Baker boy kape za svaki stil i estetiku

Baker boy kape dolaze u mnogim varijantama od klasičnih neutralnih do šarenih i krznenih modela. U ponudi ima i kariranih modela kao i zanimljivih s dekorativnim šavovima ili cirkonima.

Birajte između kariranih kapa koje daju vintage štih, šarenih i krznenih modela koji će biti fokus vaše kombinacije ili klasičnih neutralnih kapa koje će biti svestrani komad za svakodnevno kombiniranje lookova. Za ljubitelje elegancije i raskoša, tu su i kape s ukrasnim cirkonima!

Kako stilizirati baker boy kapu?

Jednostavne modele u zemljanim tonovima možete kombinirati s minimalističnim bezvremenskim kombinacijama kako bi oplemenili look i dodali mu šarm. Birajte poslovne hlače na crtu i decentnu vestu te baloner sa smeđom ili crnom baker boy kapom.

Šarene i krznene kape kombinirajte sa šarenim i uzbudljivim lookovima kako bi upotpunili kombinaciju, ili s klasičnim i ležernim kombinacijama gdje je kapa naglasak outfita. Uparite krznenu zelenu kapu s opuštenim trapericama, prevelikom košuljom, kožnom jaknom i trendi tenisicama za urban i moderan look.

Za vintage inspiriranu kombinaciju, odaberite kariranu kapu s bordo midi suknjom i vunenim topom te koledžicama i zanimljivim kaputićem.

U nastavku izdvajamo nama omiljene neutralne, karirane i dlakave baker boy kape.

Neutralne kape

kapa jesen
Mango
baker boy
Kangol
kapa jesen
Mango
kapa jesen
Mango
baker boy
Kangol

Dlakave kape

baker boy
Kangol
baker boy
Kangol

Kapa s kariranim uzorkom

kapa baker boy
Ruslan Baginskiy
kapa jesen
Mango
kapa jesen
FarFetch (Ruslan Baginskiy)
kapa jesen
Matches (Isabel Marant)

Kape s detaljima

kapa baker boy
Ruslan Baginskiy
kapa baker boy
Ruslan Baginskiy
kapa jesen
Cettire (Ruslan Baginskiy)
kapa jesen
MyTheresa (Prada)

FOTO: Matches, Mango, Cettire, Farfetch, MyTheresa, Ruslan Baginskiy, Kangol, Profimedia, Instagram (@lenaelena_  @_kuzima_daria_)

Učitati još
Zatvori