Trendi šilterice koje ćemo nositi cijele sezone

Trendi šilterice koje ćemo
nositi cijele sezone

Modni dodaci neizostavan su dio svake kombinacije. Ono što je odlično kod njih jest da čak i najobičniju kombinaciju mogu promijeniti i učiniti je posebnom. Kada govorimo o modnim dodacima, oni su dio modnog svijeta unutar kojeg se volimo zaigrati zbog čega posežemo za efektnim komadima u vlastitoj garderobi. Ponekad su najbolji modni dodaci koje možemo dodati u svoju sezonsku garderobu jednostavan spoj klasike, ležernosti i efektnog izgleda najnovijih trendova.

Osim nakita i naočala na listi najpoželjnijih modnih dodataka istaknula se i sportska kapa sa šiltom. Svojedobno možemo reći kako su šilterice osvojile Instagram, gotovo svaka trendseterica ih ovih dana odlično ukomponira u svoju kombinaciju. Ono što je odlično kod šilterica jest činjenica da ih možete nositi uz ležeran outfit, a odlične su i za nešto sređenije kombinacije poput oversized odjela.  

Šilterice koje nose sve trendseterice

Da su šilterice jedan od najpoželjnijih modnih dodataka za proljeće, potvrdile su i proljetne kolekcije koje su već stigle u naše omiljene modne trgovine i online shopove. Od high enda do high streeta, kape sa šiltom pronaći ćete u gotovo svakoj kolekciji za novu sezonu. Izdvojili smo neke brendove nama najdražih sportskih kapa sa šiltom za koje smatramo da su esencijalni modni dodatak svake garderobe. Sastavili smo popis brendova šilterica u kojemu svatko može pronaći nešto za sebe – od kul brendova koje nose slavni poput Hailey Bieber do domaćih brendova koje obožavamo.

Le Capsole

Preporuka

Zatvori