7 savršenih: Ultimativne skinny traperice za proljeće

7 savršenih: Ultimativne skinny
traperice za proljeće

Iako većinu najpoželjnijih modela sezone krase široke ili zvonaste nogavice i visoki struk, svestrane i klasične skinny traperice i ove ćemo godine vratiti u proljetnu garderobu kao njezin svestrani moderni klasik koji će biti savršeni početak bezbroj različitih odjevnih kombinacija.

Skinny traperice za proljetnu garderobu

Traperice su najpopopularniji modni klasike koji u svaku garderobu unosi savršeni spoj svestranosti elegantnih klasika, ali s dodanom udobnošću i cool karakterom. Jednako klasičan, koliko i moderan, traper hlače danas su privlačnije i bolje no ikad, a skinny modeli još uvijek se ističu među najboljim odjevnim komadima koje možete dodati u svoju garderobu. Zašto?

Za razliku od trendi modela traperica, skinny traperice krasi nevjerojatna jednostavnost koja uvijek bitno olakšava svakodnevno spremanje i biranje idealne kombinacije. U crnoj i plavoj boji ili trendi nijansama, uz omiljeni oversized džemper ili elegantnu poslovnu košulju, uske traperice koje prate liniju noge uvijek će biti siguran izbor. Kako ih nositi ove sezone? Prvi proljetni dani vratit će nas omiljenoj outfit formuli koja traperice spaja s t-shirtom i blejzerom za jednostavan dnevni look s dozom ležernosti, ali i elegancije. U kombinaciji sa statement košuljama i bluzama stvarat će formalniji look idealan za svako poslovno okruženje bez strogih pravila odijevanja ili za večernji izlazak.

Uz te poznate formule kojima se vraćamo svake sezone, skinny hlače bit će savršeni basic model kojem će pristajati svaki trendi top koje će tek donijeti proljetni dani. 7 savršenih modela pronađite u nastavku!

7 for All Mankind

7 for All Mankind skinny traperice proljeće 2021.

Frame

Mother

Mother skinny traperice proljeće 2021.

Levi’s

Levi's skinny traperice proljeće 2021.

Massimo Dutti

Mango

Mango skinny traperice proljeće 2021.

H&M

Foto: Instagram, 7 for All Mankind, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori