7 savršenih: Tople rukavice za zimu
7 savršenih: Tople rukavice za zimu

7 savršenih: Tople rukavice za zimu

Opet smo u hladnim i snježnim danima, a to je idealno vrijeme za odlaske na izlete po obližnjim skijalištima. Možete se odlučiti i za manje aktivan odmor, pa otići uživati u cozy kućicu u Gorski kotar, a ako vam se ne putuje, možete jednostavno ostati u gradu i uživati u šetnji ili pak kavi. Što god odlučili, potrebno se adekvatno odjenuti. Pod tim prvenstveno mislimo na tople i kvalitetne komade koji će vas zaštiti od hladnoće.

Osim odjeće, važno je odabrati modne detalje od kojih posebno izdvajamo rukavice. Sigurno ste svi upoznati s onim osjećajem kada od hladnoće ne možete izvaditi ruke iz džepova. Uz stylish i tople rukavice možete neometano uživati u hladnoći, a istovremeno izgledati trendi.

Rukavice kao modni detalj koji čini razliku

Modni detalji su najvažniji dio svakog outfita i oni čine razliku. Ponekad možete kreirati basic outfit u neutralnim bojama koji će obogatiti cool i vibrantne rukavice. Bilo da je riječ o vunenim ili kožnim modelima, svake možete uklopiti u kombinacije.

Nama se posljednje vrijeme više sviđaju kožni modeli ili imitacija kože jer ih se može nositi na profinjene i poslovne kombinacije. Ove godine u modi su vibrantne kombinacije pa u tom smislu predlažemo upečatljivi model kožnih rukavica.

No, ako ste uvijek vjerni neutralnim kombinacijama, možete igrati na sigurno i odabrati crni ili bež model. Rukavice su modni detalj koji se ne mijenja često već investicija koju možete nositi godinama. Upravo zbog toga predlažemo nešto klasičniji model koji neće biti trend od jedne sezone. Možete ih nositi na kapute, bunde, puffer jakne i kožne jer se uklapaju u sve outfite. U nastavku izdvajamo 7 savršenih modela rukavica iz aktualne ponude modnih brendova.

Učitati još
Zatvori