Provele smo jedan cijeli radni dan s Citroënom C5 X – ovo su naši dojmovi
Provele smo jedan cijeli radni dan s Citroënom C5 X – ovo su naši dojmovi

Provele smo jedan cijeli radni dan s Citroënom C5 X – ovo su naši dojmovi

Dani u Journal uredu gotovo uvijek su dinamični. Snimanja i sastanci samo su neki od sastavnih dijelova našeg posla, a upravo zbog njih često se nalazimo izvan ureda. Ponekad nam je upravo to najdraži dio dana, onaj u kojem upoznajemo nove ljude, sklapamo poznanstva i prijateljstva, ali i suradnje. Na jedan od naših tipičnih radnih dana odlučili smo povesti i vas. Glavni suputnik, u našem danu punom sastanaka i snimanja, bio je Citroën C5 X. Gdje smo se zaputile uz pomoć našeg omiljenog limenog ljubimca donosimo u nastavku.

Dan nam je od samog jutra počeo užurbano. Zaputile smo se u strogi centar Zagreba na sastanak, a usput smo imale priliku i vidjeti kako se Citroën C5 X prilagođava gradskoj vrevi. Isprobale smo Plug-in Hybrid model Citroën C5 X vozila, koji ima četiri načina vožnje: električna, hibridna, comfort i sport vožnja. Mi smo se za gradsku gužvu odlučile voziti hibridnim načinom vožnje koje automatski kombinira električni motor i benzinski motor te postiže optimalnu učinkovitost vožnje. Prilikom vožnje Head-up display nove generacije projicirao nam je ključne informacije o vožnji, a osim brzine, projiciranje navigacije pokazalo nam se kao ključno u gradskoj vožnji. Osim Head-up displaya, komunikacijsko sučelje uveliko je olakšalo našu vožnju. Naime, komunikacijsko sučelje djeluje kao osobni asistent kojemu se možete obratiti s uputama i naredbama. Nama je upravo ono pomoglo pri vožnji u gradskoj gužvi, koristile smo ga za najbrže navigiranje i aplikacije poput radija.

Jednako privlačan izvana i iznutra

Na dane kada živimo užurbanim tempom i praktički letimo sa sastanka na snimanje, izrazito nam je bitno da auto u kojem ćemo provesti dio dana bude udoban i po našoj mjeri. Sjedala novog Citroën C5 X automobila mjerilo su za udobnost te stvaraju osjećaj kao da ste u vlastitom dnevnom boravku. Posebno podstavljene obloge, nalik nadmadracu, pružit će vam neviđenu dobrodošlicu i udobnost. Nas su najviše oduševile pametne značajke masaže sjedala koje su nam nakon napornog dana vožnju prema kući učine maksimalno ugodnom. Osim toga, panoramski krov ovom autu daje dodatni moderni štih. Možete ga otvoriti tijekom vožnje i pustiti dodatnu dozu svjetlosti koja nikada ne škodi, a upravo smo mi to učinile u vožnji sa sastanka na snimanje. Jedna od pametnih značajka koju smo koristile u svom danu je bežični punjač koji se nalazi na kontrolnoj ploči. On je odličan u situacijama kada cijeli dan provedete izvan kuće ili ureda i jednostavno morate puniti mobitel.

Citroën C5 X vozilo je po mjeri svake žene

Osim pametnih značajki unutrašnjosti vozila, jedna od stvari koja nas je apsolutno oduševila je prostranost prtljažnika. Funkcionalno otvaranje prtljažnika, niski prag i ravne stijenke ovaj auto čine idealnim za veliku količinu stvari koje možda morate ponijeti sa sobom u jednom radnom danu. Osim prtljažnika tu je i iznimno prostrani prednji pretinac u koji možete spremiti sve važne stvari za taj radni dan. Nama je odlično poslužio za rokovnike i bitne stvari koje su nam potrebne za sastanke.

Stoga, ovaj je auto zaista krojen po mjeri svake žene koja u danu ima sto obaveza. Udobna unutrašnjost pruža maksimalni komfor, pametne značajke uvelike olakšavaju vožnju i čine ju bezbrižnom.

Sve o novom Citroënu C5 X kojeg smo imale priliku isprobati saznajte ovdje.

Učitati još
Zatvori