7 savršenih: Sivi karirani blejzeri za chic modnu jesen

7 savršenih: Sivi karirani
blejzeri za chic modnu jesen

Sasvim sigurno se sjećate prave pošasti koju su u proteklih nekoliko godina na inozemnoj, ali i našoj modnoj sceni stvorili sivi karirani blejzeri. Kao što to obično biva kod ovako velikih trendova koji preko noći ‘zapale’ trendseterice, oni se imaju tendenciju zadržati i po nekoliko sezona, pa ćemo vladavini sivih kariranih sakoa svjedočiti i ove jeseni.

S dolaskom nešto hladnijih prijelaznih dana, vrlo vjerojatno ćete i vi iz ormara izvaditi ovaj trendi komad u koji ste investirali prošle sezone, no ako ga ipak još uvijek nemate, mi u nastavku donosimo sivi karirani blejzer u 7 savršenih modela za jesen 2020. Od high streeta pa do dizajnerske scene, svi su složni kako se radi o komadu koji će definitivno obilježiti novu sezonu, pa nisu propustili priliku uvrstiti barem jedan model u svoju ponudu.

Već zamišljamo jesenske kombinacije s njime i zaključujemo kako je baš sve dozvoljeno. Iako će većina trendseterica otići u smjeru looka koji spaja sivi karirani blejzer i omiljeni jeans, moramo priznati kako bi ovaj komad savršeno izgledao i u kombinaciji s nekom romantičnom haljinom i nešto grubljim, maskulinim čizmicama. A tu je i mogućnost spajanja kariranog s nekim drugim uzorcima, za dozu eklektičnosti u jesenskoj garderobi!

&Other Stories

Massimo Dutti

Iris & Ink (The Outnet)

H&M

Whistles

Mango

Massimo Dutti

Foto: Mango, Massimo Dutti, Whistles, The Outnet, H&M, &Other Stories

Učitati još
Zatvori