7 savršenih: Proljetne haljine koje ćete nositi uvijek i svugdje
7 savršenih: Proljetne haljine koje ćete nositi uvijek i svugdje

7 savršenih: Proljetne haljine koje
ćete nositi uvijek i svugdje

S prvim danom ožujka klimatološko proljeće nam je i službeno stiglo. To znači da smo sve bliže i onom kalendarskom, a samim time uskoro ćemo se moći riješiti debelih jakni i vesti, a ako se nas pita zamijenit ćemo ih proljetnim haljinama. One su lagane, lepršave i najčešće cvjetnog uzroka. Ipak, ako niste ljubiteljica šarenila, tu su i one jednobojne koje se lako kombiniraju na baš sve.

Ovog proljeća hit će biti traper haljine, košulje haljine koje su idealne za dane u uredu, a mogu se komibinirati na tenisice i štikle, a tu si i one jednostavne koje su definicija capsule komada. Ono što vidimo je i sve više haljina s etno detaljima. Dužine variraju, a ovisno o tome ćete i birati nosite li ove haljine na posao ili pak na druženja u gradu.

Proljetne haljine idu baš na sve

Proljetne haljine pravo su nam osvježenje nakon teškog i debelog pletiva u kojem smo proveli posljednjih nekoliko mjeseci. Volimo ih zato što s njima konačno možemo zaboraviti na dosadno slojevito odjevanje, a i lako se kombiniraju. Recimo, popularne sambice i dobra proljetna haljina savršena su kombinacija. Čak i ako baš te adidasice niste uspjeli uloviti, proljetne haljine super pašu na bilo koji model tenisica koji i inače nosite. Osim toga, kada krene prevrtljivo proljetno vrijeme, uvijek ispod haljine možete obuti glomazne čizme.

Umjesto debelih zimskih jakni, na proljetne haljine kombinirat ćete traper jakne, balonere ili prošivene jakne koje već sezonama ne izlaze iz mode.

Dolazak proljeća obilježava kraj onog sivog i tmurnog zimskog perioda koji je loše utjecao na naše raspoloženje. Osim što je vedrija naša garderoba, vedriji smo i mi, a savršen način za to pokazati je odabir ženstvene, lepršave haljine. Ako vam nedostaje inspiracije, donosimo vlastiti izbor, 7 savršenih koji mogu biti odlična početna točka za istraživanje kompletne high street ponude.

proljetne haljine
Mango
proljetne haljine
Zara
proljetne haljine
H&M
proljetne haljine
Massimo Dutti
proljetne haljine
Zara
proljetne haljine
H&M
proljetne haljine
Mango

Foto: Instagram (@jeannedamas) Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori