7 savršenih: blejzer koji ćemo nositi čak i preko trenirke

7 savršenih: blejzer koji ćemo
nositi čak i preko trenirke

Svaka nova godina ili nova sezona donosi novu garderobu. U naše ormare, nova garderoba donosi modno osvježenje, ali i odgovor na izazov svakodnevne uniforme. U posljednjih godinu dana, naše se svakodnevica bitno promijenila, a s njom promijenila se i naša svakodnevna uniforma. U središtu modnog svijeta i naših ormara istaknuli su se neki novi favoriti. Modni trendovi su, baš kao i sam pristup modi, dobili ležerni predznak te potaknuli promjene u našim shopping navikama. Kupovali smo manje i promišljenije, ali istovremeno i ležernije, bez pritiska. Novi trendovi i nove shopping navike fokus su stavile na svestrane modele koje zapravo želimo i volimo nositi. Sada, s početkom nove godine iza i početkom nove sezone ispred nas, vrijeme je za malo osvježenje garderobe.

Na vrhu svake shopping liste istaknut će se nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka koji će se lako prilagoditi svakom ormaru i stilu te biti savršeni početak svakodnevnih kombinacija. Uz T-shirt i traperice, trenirku i tenisice, među modnim favoritima za 2021. istaknuo se i blejzer!

Modni klasik s kojim ne možemo pogriješiti

Istovremeno klasičan i moderan, blejzer je jedan od odjevnih komada s kojim nikad ne možemo pogriješiti. Prve kolekcije za 2021. i proljetnu sezonu ispred nas još jednom su potvrdile njegov kultni status i istaknule novi it model.

Kako izgleda savršeni blejzer za 2021. godinu?

Kako bi odgovorio na nove trendove i ne tako novu svakodnevicu, klasičan blejzer vraća se u svojem najležernijem izdanju. Oversized blejzer na najbolji način spaja eleganciju i jednostavnost tog modnog klasika i nove modne trendove u čijem se središtu nalazi ležernost. Rezultat su odlični modeli modernog karaktera, a kao najpopularniji istaknut će se modeli u bež i crnoj boji, karirani oversized blejzeri te oni u traper izdanju.

Kako ćemo nositi oversized blejzer?

Oversized blejzeri u garderobi za 2021.

Oversized blejzer nosit ćemo na bezbroj različitih načina i birati za bezbroj različitih prilika. Za poslovni look, birat ćemo ga kao dio modernog odijela ili kombinirati sa ženstvenom bluzom i jednostavnim trapericama. Oversized blejzer dio je i neočekivane kombinacije u kojoj smo pronašli savršeni outfit za svaki dan – kombinacije blejzera i trenirke. Trenirka i oversized blejzer bit će odličan izbor i za vikend look. S dolaskom toplijih proljetnih dana, oversized blejzer će se transformirati u jednu od najboljih proljetnih jakni koju možete odabrati.

Od high enda do high streeta, oversized blejzer dio je gotovo svake modne kolekcije za 2021. godine. Kako bismo vam olakšali potragu za najboljim modelom, u nastavku smo izdvojili 7 savršenih.

Zara

Envelope1976

Uterqüe

Rouje

7 savršenih: Rouje oversized blejzer 2021.

Mango

Acne Studios

7 savršenih: Acne Studios oversized blejzer 2021.

Ganni

Foto: Instagram, Mango, Net-a-porter, Rouje, Uterqüe, Zara

Učitati još
Zatvori