7 savršenih: kožne hlače se u 2021. vraćaju u najudobnijem izdanju

7 savršenih: kožne hlače se u 2021.
vraćaju u najudobnijem izdanju

Omiljeni modni brendovi predstavili su svoje prve kolekcije za 2021. godinu u kojima su najavili modne trendove koji će obilježiti mjesece ispred nas i istaknulo nekoliko prvih it modela. Uz jednostavnost basic modela i udobnost loungewear komada, trend koji je svoje mjesto pronašao u gotovo svakoj kolekciji, a koji su već najavile jesenska i zimska sezona su odjevni komadi od kože. Na granici između klasičnog i trendi, kožni modeli u svaku garderobu unose najbolje od oba svijeta – svestranost modnih klasika i moderan izgled koji najčešće povezujemo s trendi modelima.

Iako će koža odlično izgledati u kombinaciji s našim omiljenim odjevnih komadima, od košulje i haljine do avijatičarske jakne i modnih dodataka, kožne hlače su model kojem će i 2021. godina dati it predznak.

Kožne hlače u najudobnijem izdanju

Kožne hlače obožavamo i nosimo godinama, a 2021. godina neće biti iznimka. Ipak, s obzirom na to da će početak godine obilježiti ležerni modni trendovi i modeli, modni brendovi u svojim su kolekcijama predstavili kožne hlače u njihovom najudobnijem izdanju.

Novo, udobno izdanje kožnih hlača krije se u spoju trendi karaktera kožnih hlača s ležernim jogger krojom inspiriranim trenirkama. Jogger kroji hlačama od kože dodao je elastični struk i široke nogavice ili nogavice ravnog kroja, te dodatno naglasio njihov cool karakter. Kožnim hlačama u njihovom najudobnijem izdanju ove ćemo godine nerijetko zamijeniti čak i omiljene modele traperica, a jednako dobro izgledat će u kombinaciji s pletivom, s T-shirtom, sweatshirtom i hoodicom ili košuljama i ženstvenim bluzama.

Kožne hlače u 7 savršenih (i udobnih) modela za bezbroj odličnih outfita izdvojili smo u nastavku!

J Brand

J Brand kožne hlače jogger model 2021.
J Brand kožne hlače jogger model 2021.

Loewe

Loewe kožne hlače jogger model 2021.
Loewe kožne hlače jogger model 2021.

Massimo Dutti

Massimo Dutti kožne hlače jogger model 2021.

& Other Stories

 & Other Stories kožne hlače jogger model 2021.
 & Other Stories kožne hlače jogger model 2021.

Mango

Mango kožne hlače jogger model 2021.
Mango kožne hlače jogger model 2021.

Arket

Arket kožne hlače jogger model 2021.

ASOS DESIGN

ASOS Design kožne hlače jogger model 2021.

Foto: Instagram, & Other Stories, Arket, ASOS, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori