7 savršenih: Blejzer koji ćemo nositi skoro svaki dan

7 savršenih: Blejzer koji ćemo
nositi skoro svaki dan

Raskošnija od bilo koje druge sezone, jesen u modni svijet i naše ormare uvijek donosi dodatni nalet inspiracije i energije. Želja za promjenom i novim početkom ideja je i iza jesenskih kolekcija koje savršeno prenose atmosferu i raskoš jeseni te onaj osjećaj kreativnosti i nesputanosti koji u nama uvijek bude jesenski dani. U zagasitim tonovima, raskošnim teksturama i klasičnim siluetama s modernim pomakom, jesen se vratila kako u naše omiljene modne trgovine, tako i u naše ormar. Svoje mjesto u njima je pronašao i jedan dobro znani modni klasik.

Kao jedan od najboljih odjevnih komada koje možemo dodati u svoju garderobu za jesensku sezonu još jednom se istaknuo blejzer, a ove godine vraća se u jednom od svojih najboljih izdanja – u spoju s kariranim uzorkom.

Karirani blejzer je naš jesenski favorit

Istovremeno klasičan i trendi, karirani blejzer je jedan od jesenskih modnih favorita za kojim ćemo posegnuti gotovo svakodnevno. Jesenske kolekcije koje su stigle u naše omiljene modne trgovine i online shopove istaknule su pregršt odličnih modela.

U neutralnim bojama i zemljanim tonovima, novi modeli donose savršeni model za svaki jesenski ormar i bezbroj odličnih ideja za svakodnevne kombinacije koje jedva čekamo nositi. U ulozi jesenske jakne ili kao dio elegantnog odijela, blejzer će se još jednom istaknuti kao modni favorit bez kojeg niti jedan jesenski ormar neće biti potpun.

Od high enda do high streeta, u nastavku pronađite 7 savršenih modela za jesen 2021..

Nili Lotan

Tibi

Purdey

Massimo Dutti

Mango

H&M

Stradivarius

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Stradivarius

Učitati još
Zatvori