7 savršenih: Kultna Jodie torbica kojoj je teško odoljeti
7 savršenih: Kultna Jodie torbica kojoj je teško odoljeti

7 savršenih: Kultna Jodie torbica
kojoj je teško odoljeti

Pojam savršen je našim vjernim čitateljima prilično poznat, a kako smo i sami zaljubljive prirode, unutar članka 7 savršenih popunjavamo našu ultimativnu modnu listu želja tjedan nakon tjedna bez grižnje savjesti. Ovoga puta za epitet savršeno lijepimo komad koji se u 2023. godini, koja je pri samome kraju, istaknuo kao zaseban trend i kao statement komad koji govori o samoj suvremenoj modi.

Kao što sam naslov kaže, Bottega Veneta iconic Jodie torbica ulazi u današnji izbor 7 savršenih, a stručni žiri ovoga je puta imao prilično težak zadatak.

Here comes Jodie.

Postoje neki brendovi koji su se toliko dobro pozicionirali u modnom kodeksu iskusnih ljubiteljica shoppinga da posjeduju komade za koje nije potreban prefiks modne kuće iz koje dolaze. Sazreli su, odrasli i prerasli brend kao takav da ih je dovoljno osloviti imenom i cijela modna zajednica će znati o kome i čemu govorimo. Upravo je to slučaj Jodie torbice, jedne od najpoznatijih modela modne kuće Bottega Veneta, koju ste tijekom godine imali prilike vidjeti na gotovo svakoj modno osviještenoj it djevojci.

Dio je kolekcije modnih dodataka nekolicine naših modnih crusheva, a naš je izuzetak za pravilo da su trendovi prolazni. Trendovi svakako, ali Jodie je tu da ostane još neko vrijeme. I sami smo svrstani na popis fanova ovog Bottega komada, pa svako malo provjerimo koje nove boje i teksture krase šareni svijet Jodie torbica.

Ove it torbice dolaze u četiri različite veličine, te ih po Veneta rječniku oslovljavamo imenima Candy, Small, Mini i Teen. Candy kao najmanja, a teen kao najveća isprepletena torbica.

Krasi ih široka paleta boja i nijansi od kojih nikako ne možemo izabrati samo jednu kao osobni favorit. Zato danas, umjesto jedne, biramo sedam savršenih Jodie torbica. No, pogledajmo modele koji su našem iskusnom estetskom oku zasjali nešto jače od ostalih.

[ 7 savršenih: Jodie torbice ]

/ Candy Jodie /
/ Candy Jodie /
/ Teen Jodie /
/ Teen Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Small Jodie /
/ Small Jodie /
/ Mini Padded Jodie /
/ Mini Padded Jodie /

*Tekst preuzet sa Journal.rs

Foto: Bottega Veneta, Instagram (@holliemercedes @emmaleger @suzannazen)

Učitati još
Zatvori