7 savršenih: Modni favorit koji ćemo ove sezone nositi na sto različitih načina

7 savršenih: Modni favorit koji ćemo ove sezone nositi na sto različitih načina

Iz sezone u sezonu, iz mjeseca u mjesec, u modnoj rubrici 7 savršenih donosimo vam najpopularnije odjevne komade i modne dodatke u njihovom najboljem izdanju. Za najnovije izdanje popularne modne rubrike odlučili smo vam otkriti gdje pronaći najbolje high end i high street modele jednog od najvećih modnih klasika i jednog od najboljih i najsvestranijih modnih favorita koji možete dodati u svoju garderobu.

Unutar kolekcija za sezonu jesen/zima 2021./2022., ovaj modni favorit i klasik vratio se u novim modelima s trendi pomakom u detaljima i krojevima koji mu daju efektan izgled. Istovremeno, najbolji modeli jednostavnost i svestranost su zadržali u izboru crne boje. Naravno, riječ je o uvijek privlačnom crnom odijelu!

Nenadmašni modni klasik

Od prvih odijela unutar ženskih ormara s potpisom velikih dizajner poput Coco Chanel i Yves Saint Laurenta pa sve do danas, odijela su zadržala status moćnog komada koji unutar svake garderobe u koju unose jednostavnost sa snažnom porukom. Posljednjih nekoliko godina, odijelo je prešlo granice formalnog odijevanja u novim, nikad privlačnijim modelima koji su dekonstruirali njegove poznate oštre linije, a monotoniju neutralne palete obogatili jarkim i pastelnim bojama.

Ove sezone, modne kuće, dizajneri i brendove donose sam najbolje od oba svijeta u efektnim modelima koje ćemo nositi na pregršt različitih načina.

Modni klasik u modernom izdanju izgleda bolje no ikad

Jednako privlačno unutar poslovnog i party svijeta, crno odijelo ističe se novim siluetama, krojevima i detaljima koji mu donose nešto neočekivano. Od oversized modela i naglašenih ramena inspiriranih osamdesetim i devedesetim do neočekivanih detalja i modela u kojima hlače zamjenjuju trendi suknje, odijelo je prešlo granice neutralnog i otišlo korak dalje u svojoj modnoj revoluciji unutar ženskog ormara.

Promjene su osim novog izgleda odijelu otvorile vrata prema novim garderobama, stilovima i kombinacijama i transformirale ga iz klasičnog poslovnog komada u statement kombinaciju omiljenu u uličnoj modi. Spojeno s T-shirtom i tenisicama ili ravnim i robusnim čizmama odijelo je dobilo svoje ležerno lice, dok će mu party top i upečatljive cipele biti karta za ulazak u blagdansku party garderobu. Ipak, najpopularnije će još uvijek biti unutar poslovne garderobe u kojoj će se istaknuti kao jednostavan odgovor za savršeni poslovni look.

Osim spojene zajedno, crni blejzer i pripadajuće crne hlače nosit ćemo i odvojeno u bezbroj različitih kombinacija i za bezbroj različitih prilika – od ležerne vikend kave kada ćemo crni blejzer spojiti s trenirkom do posebnih i svečanih prilika kada ćemo crne hlače nositi s raskošnim topom.

Crno odijelo u 7 savršenih modela

Kako biste pronašli savršeno odijelo na koje ćete uvijek moći računati, u nastavku donosimo najbolje modele iz aktualne ponude.

Alexander McQueen

Alexandre Vauthier

Max Mara

MONA

Massimo Dutti

COS

Mango

Učitati još
Zatvori