7 savršenih: Bijela košulja za baš svaki ženski ormar

7 savršenih: Bijela košulja za
baš svaki ženski ormar

Iz godine u godinu, njihova popularnost je sve veća, a usprkos novim i uzbudljivim trendovima i modelima koje donosi svaka nova modna sezona, oni se uvijek iznova ističu kao baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije. Modni klasici dio su modnog svijeta i naših ormara koji nikad ne izlazi iz mode, već postaje sve bolji. Tajna njihove vječne privlačnosti i popularnosti krije se kombinacija jednostavnih linija i neutralnih boja – spoj koji im daje svestrani karakter i prilagodljivost svakom ormaru i stilu.

Jedan od najpopularnijih modnih klasika koji se unutar naše garderobe zadržava tijekom cijele godine, a koji će se s prvim proljetnim danima ponovno naći u njezinom središtu je bijela košulja.

Modni klasik bez kojeg ne možemo zamisliti svoj ormar

Kao jedan je od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, bijela košulja se desetljećima ističe kao modni favorit unutar kako ženske, tako i muške garderobe. Jednostavnost i svestranost klasičnih modela bijele košulje u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija bez obzira u kojoj se sezoni nalazili. O najhladnijih zimskih dana kada će provirivati ispod oversized pletiva do ljetnih tjedana kada ćemo ju nositi u kombinaciji s prozračnim suknjama, traper šorcom ili prebaciti preko kupaćeg kostima.

Klasični modeli s trendi pomakom svoje mjesto pronašli su i u proljetnoj sezoni u kojoj će, možda više no u bilo kojoj drugoj sezoni, odigrati ulogu jednog od ključnih odjevnih komada.

Novu sezonu dizajneri su najavili i novim modelima bijele košulje. Njezina jednostavnost još jednom im je dala prostor za igru rezultat koje su različite interpretacije tog omiljenog klasika. U najnovijim proljetnim kolekcijama bijela košulja osvanula je u romantičnom ruhu kojeg krase raskošni obrubi od čipke, ali i u vrlo suvremenoj interpretaciji koja elegantnoj bijeloj košulji donosi gotovo androgini izgled. Ipak, kao oni najpopularniji istaknut će se modeli s tek decentnim odmakom od onog najklasičnijeg izdanja – u oversized kroju, kontrastom porubu, dodanim volumenom u rukavima ili sjajnim gumbima.

Bijela košulja u 7 savršenih modela

7 savršenih bijelih košulja, istovremeno klasičnih i modernih, u kojima se krije bezbroj proljetnih kombinacija, izdvojili smo u nastavku.

Nili Lotan

Denimist

Massimo Dutti

Arket

Mango

H&M

Reserved

Reserved bijela košulja proljeće 2021.

Foto: Instagram, Arket, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved

Učitati još
Zatvori