Odbrojavamo do povratka blejzera: Znamo kako ćemo ih nositi i koji model najviše želimo u ormaru

Iako se čini da je proljetna sezona daleko, modni svijet na veliko sprema novitete koji će osvježiti našu garderobu. Očekuju nas novi trendovi s modnim twistom kakav još nismo doživjeli, ali oni najvažniji komadi vraćaju se u svom poznatom izdanju. Proljetna i jesenska garderoba nije potpuna bez blejzera – ključnog komada svakog ormara kojem se najviše veselimo početkom toplije sezone.

Istovremeno klasičan i moderan, blejzer je jedan od odjevnih komada s kojim nikad ne možemo pogriješiti.

Kako bi odgovorio na nove trendove i ne tako novu svakodnevicu, klasičan blejzer vraća se u svojem najležernijem, ali još uvijek jako chic izdanju. Oversized blejzer na najbolji način spaja eleganciju i jednostavnost tog modnog klasika i nove modne trendove u čijem se središtu nalazi ležernost. Rezultat su odlični modeli modernog karaktera. Kao najpopularniji istaknut će se modeli u bež i crnoj boji, sivi i karirani oversized blejzeri, dok ćemo najefektnije modele za tople dane pronaći u blejzerima oversized kroja u jarkim bojama ili od laganih materijala poput lana.

Bez obzira koji oversized blejzer odabrali, svaki od modela u vašoj će se garderobi istaknuti kao chic dodatak svakom look.

Outfit ideje s oversized blejzerom u glavnoj ulozi

Oversized blejzer nosit ćemo na bezbroj različitih načina i birati za bezbroj različitih prilika. Najčešće, birat ćemo ga za svakodnevne poslovne kombinacije.

Unutar poslovnog ormara i looka, oversized blejzer ćemo nositi kao dio modernog odijela ili kombinirati sa ženstvenom bluzom i jednostavnim trapericama. Ove godine, ležerni poslovni look koji obožavamo nositi pronašli smo u neočekivanoj kombinaciji oversized blejzera i trenirke. Kombinacije blejzera, T-shirta i suknje te blejzera i haljine još dvije su outfit ideje kojima blejzer daje chic izgled, a s kojima ne možete pogriješiti kada je riječ o kombinaciji za promjenjive proljetne dane.

Dodatnu dozu outfit ideja u kojima glavnu ulogu igra oversized blejzer, donosimo vam u nastavku!

1