8 cool kombinacija street style zvijezde Hailey Baldwin

8 cool kombinacija street style
zvijezde Hailey Baldwin

Kombinacije Hailey Baldwin

Kada su medijske stupce i naslovnice modnih magazina prije nekoliko godina počele krasiti manekenke i mladi modeli iz celebrity krugova – Kendall Jenner, Gigi i Bella Hadid, dio kolača koji se tiče pozornosti javnosti koja je u njih bila uperena pripao je i 20-godišnjoj Hailey Baldwin. Hailey je kćer poznatog američkog glumca Stephena Baldwina i grafičke dizajnerice Kennye Deodato Baldwin, a sve do 2014. odrastala je uglavnom izvan krugova industrije zabave.

Hailey Baldwin Wears a Silver Backless Dress at Craigs

No, umjesto da postane profesionalna balerina kao što je namjeravala, postala je model. Nakon nekoliko sezona u modnoj branši, već uživa veliku popularnost, a Models.com uvrštava ju na liste Money Girls/Hot List. Uz revije koje nosi i naslovnice na kojima se pojavljuje, još više zarađuje pojavljujući se u modnim kampanjama poznatih brendova. Kao zaštitno lice izabrali su ju Tommy Hilfiger, Guess, L’Oreal Paris, UGG i H&M, podebljavši njen bankovni račun za milijunske iznose.

Supermodel, Hailey Baldwin looks stunning in black including a black leather jacket with metal studs. The leggy blonde was seen at LAX making her way to a waiting limo.

Naravno, neosporno je da tog strelovitog uspjeha u modnoj industriji ne bi bilo bez poznatog imena i činjenice da Hailey na svom Instagram profilu okuplja ogromnu publiku od 10 milijuna followera. Koliko su danas društvene mreže bitne modnim kućama, kako bi privukle millenialse i došle do novih kupaca, dobro je poznato. Pa zato i nagli razvoj karijere ove mlade manekenke treba promatrati u tom kontekstu.

Street style kombinacije Hailey Baldwin

Hailey Baldwin is seen leaving the Delilah lounge in Los Angeles

S obzirom na publiku koju dohvaća svojim objavama, Hailey je postala ‘digital influencer’ u potpunom smislu te riječi. Samim time, stilska je inspiracija mnogima i vidljivo je kako mnogo pozornosti posvećuje tome kako će se odjevena pojaviti gdje. Za većinu njenih odjevnih kombinacija zaslužna je stilistica Maeve Reilly, koja također potpisuje i stylinge pjevačice Halsey. Hailey je Maeve angažirala preko Instagrama, u trenutku kada se poželjela bolje povezati s brendovima čiju odjeću nosi. Istovremeno, nije htjela imati istu stilisticu kao i sve njene prijateljice. Maeve je za nju osmislila garderobu koja u jedno spaja zavodljiv i tomboy stil, te spojila ženstvene i urbane i sportske komade u jednu cool stilsku priču u kojoj se mladog modela najčešće može susresti na ulicama New Yorka. Nekoliko njenih kombinacija donosimo u nastavku.

Hailey Baldwin spotted leaving Fred Segal in West Hollywood

Hailey Baldwin Wears a Red Dress Leaving Craigs

Hailey Baldwin out and about in Los Angeles

Hailey Baldwin is seen out and about in NYC

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori