Poznati američki model novo je lice modnog brenda Guess

Američki model i poznata ‘it’ djevojka Hailey Baldwin novo je lice brenda Guess. U jesenskoj kampanji snimljenoj u Malibuu, Hailey predstavlja djevojku koja utjelovljuje žensku zavodljivost. Osim Hailey, u editorijalu se pojavljuju otprije poznati Guess modeli Emma Stern i Matt Trethe, koji su pod vodstvom poznatih fotografa i modnih urednika snimili izvrsnu jesensku kampanju.

Traper je, kao materijal za hladnije dane, u glavnoj ulozi i ove jeseni. Jesensko crvena, mornarsko plava, smeđa te boja konjaka i meda, boje su koje su obilježile novu kolekciju. Guess je svoju žensku kolekciju ove sezone obogatio luksuznim tkaninama, antilop uzoricma i decentnom čipkom; dok je muškarce zamislio kao moderne vojnike u jednostavnim bojama i monokromatskim detaljima.

Foto: Guess

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori