Street style inspo: Prugaste oversized košulje
Street style inspo: Prugaste oversized košulje

Street style inspo: Prugaste
oversized košulje

Proljetno godišnje doba nam je došlo prije nego smo se okrenuli. Ne znamo za vas, ali mi imamo osjećaj kao da su božićni blagdani bili jučer. Garderoba nam je još u zimskom moodu i nismo se ni pripremili za jednostavne i casual outfite koje kreiramo u proljetnim danima. Svake godine nam se dogodi isti problem – došlo je proljeće, a mi ne znamo što odjenuti. Kako biste izbjegli ovakve komplikacije, potrebno je ulagati u odjevne predmete koji su statement i pomoću koji možete kreirati capsule garderobu. Jedan od takvih komada je oversized prugasta košulja, a kako je nositi i kombinirati, saznajte u nastavku.

Prugaste košulje kao dio proljetne garderobe

Iako smo o prugastim košuljama već pisali, nismo vas adekvatno inspirirali kako iste kombinirati. Riječ je o odjevnom predmetu koji se smatra modnim klasikom već dugi niz godina, što nije ni čudno s obzirom na to kako se na sve slaže. Funkcionalan i stylish, upotpunit će svaki outfit na pravi način i nikada nećete izgledati isto. U tom i jest bogatstvo basic komada što ih uvijek možete nositi i neće vam brzo dosaditi. Osim toga, ovog proljeća u modi su boje i uzorci, stoga ovu košulju možete nositi na razne načine.

Za one koji su vjerni minimalizmu, predlažemo je kombinirati na bijele hlače i espadrile. No, s druge strane ova košulja lijepo će se uklopiti i na razigrane outfite i različite uzorke. Premda su u modi u svi krojevi, nama se posebno dopada oversized. Takvu vrstu košulje možete nositi na više načina, a u ljetnim večerima vam može poslužiti i kao natkošulja. S druge strane, možete je zavezati u struku i od nje napraviti crop top što je odličan detalj večernjem looku u kojem želite biti primijećeni. Što god odabrali s ovim komadom ne možete pogriješiti i zbog toga se ona smatra vječno dobrim ulovom.

Foto: Instagram (@emilisindlev, @oliviafaeh, @rebeccaferrazwyatt, @vikyandthekid, @leiasfez, @jessie_bush, @pernilleteisbaek, @moderosaofficial, @iamcharlotteolivia).

Učitati još
Zatvori