Natkošulje nosimo ovog proljeća kao završni detalj cool kombinacije
Natkošulje nosimo ovog proljeća kao završni detalj cool kombinacije

Natkošulje nosimo ovog proljeća kao
završni detalj cool kombinacije

Kreiranje proljetne i ljetne garderobe obično nam može zadati određene poteškoće. Iako se napokon izvlačimo iz slojevitih zimskih kombinacija, potrebno je kreirati lookove koji su jednostavni i nosivi. Nova sezona u znaku je trendova koje smo imali priliku vidjeti na modnim pistama i sve to nas dodatno zbunjuje u koji odjevni predmet zaista vrijedi uložiti. Ne želimo se voditi isključivo trendovima već osmisliti proljetne kombinacije u kojima ćemo se dobro osjećati.

Proljeće je vrijeme u kojem se često mijenja vremenska prognoza. Jutra su hladnija, a tijekom dana se temperatura osjetno povisi. Upravo zbog toga treba uložiti u lagane jaknice koje ćete ujutro prebaciti preko kombinacije, a tijekom dana ih možete nositi u ruci bez da vam stvaraju pretjeran teret. U tom smislu najbolje su se pokazala natkošulje koje su savršena zamjena jaknama, a možete ih nositi na više načina.

Natkošulje u street style svjetskoj sceni

Dolaskom toplijih dana ovo je komad koji viđamo na street style sceni i zanimljivo je što ga svi kombiniraju na svoj način. Neki su se odlučili za jednostavne, jednobojne modele koji su imitacija kože i kreirali minimalistički look. S druge strane vidjeli smo i vibrantne i maštovite outfite u kojima je natkošulja samo završni detalj koji je dao ‘ono nešto’ upečatljivoj kombinaciji.

Skrolajući web shopove high street i high end brendova vidimo da su u modi sve vrste natkošulja, a o vama ovisi kakav look želite kreirati. Predložili bismo neutralniji model koji će se lakše uklopiti na ostale detalje, no ako se baš želite istaknuti, možete odabrati model u razigranom koloritu.

Proljetni outfiti u kojima ćete se posebno istaknuti

Natkošulje možete zaista nositi na razne načine, a mi predlažemo outfit u sinergiji s trapericama i bijelim T-shirtom. Osim toga, lijepo će se uklopiti na proljetne haljine i tenisice bez kojih ne možemo zamisliti toplije dane. Ako pak želite kreirati večernji look, možete odabrati natkošulju s detaljima i iskombinirati je na crop top i skinny traperice. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je kombinacija bezbroj. U nastavku se inspirirajte street style scenom i osmislite vaše outfite na najbolji način.

Učitati još
Zatvori