Smaragdno zelena boja osvojila je trendseterice

Smaragdno zelena boja osvojila
je trendseterice

Svaka hladnija sezona sa sobom nosi neke nove, no zapravo već dobro poznate boje koje u potpunosti obilježe jesenske i zimske dane. Najčešće su to lijepi tonovi zagasitih boja koji odjevne kombinacije čine prikladnima spomenutoj sezoni, a kako sada stvari stoje, ove zime apsolutnu dominaciju ostvarile su boja vina, boja devine dlake i boja senfa, kao i pomalo neočekivana, no posve šarmantna i romantična – puderasto ružičasta.

Ovom probranom društvu ‘it’ boja sada se pridružila i smaragdno zelena, čiji je povratak u središte pozornosti itekako primjetan u modnom i beauty svijetu. Ova kraljevska boja, primjerice, sjedi na tronu kada su u pitanju lakovi za nokte za ovu sezonu, a podjednako često susrećemo ju i u odjevnim kombinacijama većine trendseterica.

Izvrsno izgleda kada dolazi u kombinaciji s baršunom, dajući svakom stylingu dozu elegancije i profinjenosti, a atraktivna je i kada je uparena s mekim pletivom, bilo da su u pitanju klasični kardigani i dolčevite ili neki ‘statement’ puloveri. Neke trendseterice odlučile su se i za kaput u smaragdno zelenoj boji, koji predstavlja pravo osvježenje u garderobi za koju smo navikli da je monokromna i ponekad u potpunosti lišena boja.

Želite li usvojiti ovaj trend, no ne vidite se sa smaragdno zelenom bojom od glave do pete, započnite malim koracima i birajte detalje – ova boja savršeno će izgledati na torbici, cipelama ili pak stoli od umjetnog krzna.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori