Kako nositi puderasto rozu boju u jesenskoj sezoni?

Prve obrise modnih trendova vrlo često počinjemo viđati na modnim blogericama, koje su u mnogim prilikama zaslužne za to što modni diktati s pista pronađu svoje mjesto na gradskim ulicama. Njihove fotografije govore u prilog još jednom trendu koji će preplaviti modnu scenu u jesensko-zimskoj sezoni, a riječ je o puderasto roza boji, iz koje se posljednjih tjedana doslovno ne skidaju.

Ovu nježnu boju u svoju su garderobu pustile čak i najzagriženije minimalistice i ljubiteljice ne-boja, što je razlog više za ustvrditi kako je pred nama jedan veliki modni hit. Puderasto roza nosi se na brojne načine i na brojnim komadima, a budući da je zvijezda svakog stylinga, blogerice joj ne suprostavljaju druge jake boje, već ju nose uz crnu, bijelu, druge puderaste nijanse i eventualno jeans.

Najženstvenija je kada se pojavljuje na zavodljivim slip haljinama, koje su i ove jeseni rado viđeni odjevni komad. Puderasto roza vladavinu će sigurno nastaviti i po zimi, kada je očekujemo na gusto pletenim puloverima i kaputićima.

Komentari