Najelegantnije tenisice za trčanje

Najelegantnije tenisice za trčanje

 

reebok print smooth

Reebok, globalni pionir u fitness inovacijama predstavlja najnovije dostignuće svog razvojnog laboratorija – Print Smooth, elegantnu tenisicu za trčanje posve novog dizajna i performansi. Cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja, te su tako pronašli idealnu ravnotežu i ponudili veselje svakom trkaču diljem svijeta kojem će ove savršene tenisice dospjeti u ruke.

reebok print smooth

 

 

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, kao i fitness treninge te za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna.

reebok print smooth

Nakon što su brojni licencirani fitness treneri diljem svijeta iskušali udobnost ove tenisice, u njezine performanse su se uvjerili i naši domaći rekreativni, redoviti i profesionalni treneri te donijeli svoje recenzije. Anamarija P., koja je testirala tenisicu prilikom trčanja, ali i tijekom ostalih sportskih aktivnosti, s veseljem izjavljuje: „Iznimno su udobne i fleksibilne, a istovremeno daju osjećaj čvrstoće, stabilnosti i sigurnosti. Tijekom aktivnosti u dvorani pozitivno su me iznenadile pri brzim lateralnim kretnjama, vježbama agilnosti i pliometrijskim vježbama. Pružile su mi apsolutnu potporu. Definitivno su moj prvi izbor za utrku na koju se uskoro spremam“.

reebok print smooth

Od ukupnog broja ispitanika, njih 120 ovoj tenisici dodijelilo prosječnu ocjenu 4,50. Udobnosti daju ocjenu 4,85 a kvaliteta je mjerljiva prosječnom ocjenom 4,40. Fleksibilnost tenisice zaslužila je fantastičnu ocjenu 4,58 a preporučuje ih 93% ispitanika.

Nova i glavna obilježja Print Smootha su preciznost i zaštita, osigurani pomoću novih tlakova i tehnologija na potplati korištenjem dvije guste pjene koje stvaraju jastučić gdje je to potrebno; zatim fleksibilnost, koju jamče utori nezavisnih čvorova smješteni na ključnim područjima za hiper-fleksibilnost i stabilnost – osigurana kontroliranom perimetar rešetkom koja okružuje nezavisne čvorove.

reebok print smooth

Najnoviji modeli Print Smooth dostupni su u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera – Intersport, Ferivi Sport, MG Sport, Top Sport, Fithub Avenue Mall, #One Split po cijeni od 599,00 kuna. Više informacija pronađite na http://reebok.hr/experience/print-smooth/

reebok print smooth

reebok print smooth

Učitati još
Zatvori